A legnagyobb király

Beugró live action

Soha nem kedveltem különösebben Rudolf Pétert, igazából nem is érdekelt, a mindenhol ünnepelt Üvegtigrissel aztán végleg elvágta magát nálam a kis mitugrász. Aztén jött a Beugró, amire körülbelül 2 klip után kattantam rá, és gyorsan kiderült, hogy Rudi durván kiemelkedik a mezőnyből: amennyire tudom, korábban is foglalkozott hasonlóval, ez itt meg is látszik, a 4 fős bandából ő az, aki a legtöbb szerepre jelentkezik, ő hozza ki a legtöbbet a szituációkból, és egyáltalán ő tűnik a leglelkesebbnek. Ez jött le a tévéből, és még inkább látszott élőben, a Beugró forgatásán.

A mostantól az M1-en futó széria új részeit augusztus végétől veszik fel a Vidám Színpadon (mostantól Centrál Színház), a második forgatási estére sikerült free pass-szal bejutnunk. Novák modorossága néha ijesztő volt (igaz, összességében nagyrészt szolidan háttérben maradva, tisztességesen végigcsinálta az estét, ha eltekintünk a beszéd közbeni hiperintenzív végtagmozgásától), a végére oxigén sem maradt a teremben, a 4 szereplőt viszont mindenképp meg kellett nézni live.

Rudi lendülete itt is kijött, és mintha ő is venné legkomolyabban a kiszámlázandó munkát, de azért a többieknek (Pokorny Lia, Kálloy Molnár Péter, Szabó Győző) is vannak korrekt megmozdulásai, KMP például a filmszinkronnál aláz utolérhetetlenül. Mindenesete akadt jópár sírvaröhögős jelenet (a virágtolvaj a bíróságon nagyon ott volt), és előadás közben átfutott rajtam az a sanda gondolat, hogy ha ezeket rögzítem, milyen jó premier előtti kalózvideó lenne, aztán a lebukástól való gyáva félelmem győzött. Ehelyett alább korábbi anyagok:

 



Ja igen: a 3 óra a nézőtéren is húzós volt, így mindenképpen főhajtás jár a 4 színésznek, akik a kamerák előtt végigcsinálták az estét.

süti beállítások módosítása