Íme, A Játékkészítő új dala!

Több kaland, új dalok, régi ismerősök - megújul a zenész akció-mese, melyben nem más, mint Stohl András lesz az új Játékkészítő. Itt meghallgatható a musical első, új slágere is.

 

Régi és új szereplőkkel, egyedi látványtechnikával és újabb dalokkal kiegészülve kerül színre december végén A Játékkészítő című mese-musical. Az Orbán Tamás, Rakonczai Viktor szerzőpáros öt dallal bővíti az eddigi repertoárt, köztük itt hallható már az első, a Képzeld el és megkapod!, című A Játékkészítő „ars poeticájának" is tekinthető szerzeményt négy kiváló énekes, a Hajasbabát alakító Radics Gigi, immár a darab történetében is szerepet kapó Hien, és két újonnan csatlakozott „játékkészítő", Vastag Csaba és Vastag Tamás adja elő.

 

Íme, a dal:

 

 

Alföldit Stohl András váltja a címszerepben, a rendező Böhm György. A helyszín a budapesti Tüskecsarnok helyett ezúttal a SYMA csarnok lesz december 26-27-28-29-én.

 

A tavalyi előadás szereplői, így Szabó Győző, Hajdu Steve, Oroszlán Szonja, Nagy Feró, a Király testvérek, Radics Gigi és Hien mellé csatlakozik még Kamarás Iván, Vastag Csaba és öccse, Vastag Tamás valamint Csík Sándor, a Megasztár és A Nagy Duett énektanára. Az egyedi, mesés látványvilágért ezúttal Radnai Márk fiatal színházi szakember és Bordos László Zsolt, architekturális vetítéssel foglalkozó 3D-művész, a műfaj világhírű szakértője felel.

 

AJatekkeszito Kepzeldel

 

Miután a tavalyi főcímdal, az Álmodd meg a csodát! a rádió hallgatók körében is óriási népszerűségnek örvendett, az alkotók idén egy hasonlóan populáris felvétellel rukkoltak elő.

 

süti beállítások módosítása