Bereczki Zoltán Presser Gáborral lép fel a Magyar Színházban

Példaképével állhat egy színpadra Bereczki Zoltán. A színész-énekes november 30-án Presser Gáborral közösen lép fel a Magyar Színházban, decemberi karácsonyi koncertjén pedig egy újabb álma válhat valóra.

Bereczki Zoltán izgatottan készül a közös munkára, sőt alig akarta elhinni, hogy a legendás zenész valóban elfogadta a mehívását a november 30-i koncertre.

 

„Presser Gábor gondosan megválogatja, kivel lép fel, ezért amikor jött az üzenet, hogy ott lesz vendégként a koncerten, hittem is, meg nem is, de nagyon boldog voltam" – mesélte Bereczki Zoltán.

 

bzoli1

 

„Régóta várok erre a találkozásra. Egy szál zongorával énekelünk majd, miközben Szabó Tamás kísér minket szájharmonikán. Őszintén? Presser Gábor bármit előadhatna, én képes lennék hallgatni és nézni őt a végtelenségig. Most úgy érzem, hogy nekem van a legjobb jegyem Presser Gábor koncertjére, ugyanis a színpadról nézhetem" – tette hozzá nevetve.

 

Bereczki Zoltán a következő, december 21-i koncertjén is izgalmas találkozásra készül, akkor Palya Beával énekel majd közösen, miközben a jelenleg Bécsben élő, korábban a világhírű New York-i Juilliard Schoolban végzett neves hegedűvész, Korcsolán Orsolya kíséri őket.

 

bzoli2

 

„Beával évek óta arról beszélünk, hogy valamit kitalálhatnánk közösen, figyeljük is egymás munkáját. Zenéink stílusa ugyan távol ál egymástól, de pont ezek a fúziók nagyon jól szoktak elsülni. A hegedű lesz a közös pont, a híd kettőnk között, Palya Bea kicsit mezítlábasabb, karcosabb és az én líraibb „lelkem" között." – hangsúlyozta a színész-énekes.

 

Bereczki Zoltán és vendégei – Illúzió koncert Presser Gáborral november 30-án,

Palya Beával december 21-én a Magyar Színházban.

 

süti beállítások módosítása