Alain Delon is vendége lesz a bécsi operabálnak

Alain Delon francia színész is vendége lesz a február 4-i bécsi operabálnak.

    

A világsztár a kölni milliomos Wess család vendégeként érkezik az osztrák fővárosba. Delon a bál napján utazik Párizsból Bécsbe, a tervek szerint részt vesz a bált követő partin is, amelyet a Pálffy-palotában tartanak. A rajongók itt találkozhatnak az idén nyolcvanéves filmszínésszel. 
    

Richard Lugner osztrák milliomos sztárvendége Brooke Shields amerikai színésznő lesz, aki pakisztáni tervező ruháját viseli majd az esten.

 

alain-delon 
    

Az eseményen részt vesznek az osztrák politikai élet fontos szereplői, tiszteletét teszi az idén leköszönő államfő, Heinz Fischer, akinek vendége Sauli Niinistö, Finnország elnöke lesz. 
    

Részt vesz a bálon Werner Faymann osztrák kancellár, aki tavaly egy uniós csúcstalálkozó miatt hagyta ki az eseményt, valamint ott lesz Reinhold Mitterlehner alkancellár is. 
    

Az idén 60. alkalommal rendezett operabál az emlékezés jegyében telik. A megnyitó és a díszletek a második világháború utáni első bálra emlékeztetnek. A nyitó eseményen a bál történetét mesélik el, 144 táncospár az elmúlt hatvan év legtöbbször bemutatott táncait adja elő.    
    

Az osztrák közszolgálati televízió, az ORF kettes csatornája élőben közvetíti az eseményt.

 

süti beállítások módosítása