Pokorny Lia ugrik be Lipta​i Claudia helyett a Pletykafészekbe

Neil Simon Pletykafészek című bohózatában május 23-án játszik utoljára Liptai Claudia, Claire Ganz szerepét május 25-től Pokorny Lia veszi át.

Liptai Cludia gyereket vár, amihez sok örömet és jó egészséget kíván mind neki, mind családjának a Centrál Színház.

 

Pletkya Liptay


A Pletykafészek 2011-től tartó sikersorozata már bővelkedik gyermekáldásban, de mivel ezek eddig az apákat érintették, szerepátvételre mindeddig nem került sor. Schmied Zoltán kislánya születésekor a színpadon igazi pezsgővel köszöntötték föl a kollégái - áll a teátrum közleményében.

 

 lia

Fotó. Dudás Ernő


Pokorny Lia saját bevallása szerint gyűlöl beugrásra készülni, mindentől fél ilyenkor: a szövegtől, a jelmeztől a nézőktől, a darabtól. Úgy érzi, éveket öregszik és tudja, soha nem érezheti magát annyira biztosan a szerepben, mintha ő próbálta volna végig. Csakis a kollégái miatt vállalta el, mert bennük bízik és tudja, hogy nem fogják a sorsára hagyni. Azzal is tisztában van, hogy nem játszanák az előadást, ha nem vállalta volna el a beugrást.

 

Pokorny Lia azt is elárulta: nála jobban senki sem várja vissza Liptai Claudiát a Centrálba. „Könyörgöm Clau siess, és térj vissza boldogan!” – üzeni Pokrony Lia.

 

Forrás: Centrál Színház

 

 

 

süti beállítások módosítása