Karácsonyi adománygyűjtés és jegyvásár a budapesti Katonában

A színház szúcsi rászorulóknak gyűjt adományokat december 8. és 18. között, valamint kedvezményes jegyvásárlási lehetőséget kínál december 16-tól 18-ig.

A budapesti Katona Eltáv nevű civil felzárkóztatási programjában a heves megyei szúcs-bányatelep roma közösségével dolgozik a helyiek mentális és fizikai szegregációjának oldásán. A szerteágazó programban gyerekek és felnőttek, szúcsiak és budapestiek, színészek, nézők és diákok egyaránt részt vesznek.

img_2755_1.JPG

Karácsony közeledtével arra kérik a Katona nézőit és minden segíteni vágyót, hogy támogassák a szúcsi közösséget tartós élelmiszerrel, játékkal, könyvvel, tisztítószerekkel. A színház előcsarnokában elhelyezett gyűjtőládában december 8. és december 18. között lehet elhelyezni a felajánlásokat, melyeket még karácsony előtt eljuttatnak a szúcsi családokhoz. 

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is karácsonyi vásárral várják az érdeklődőket a Katonában: december 16. 13 óra és december 18. éjfél között 10-40% kedvezménnyel lehet megvásárolni a januári és februári előadásokra szóló jegyeket a színház weboldalán és jegypénztárában, illetve a Katona ajándékboltjában. A K:önyv és Boltban pedig 20% kedvezménnyel vásárolhatók meg a Libri Csoport könyvei.

(Forrás: Katona József Színház)

süti beállítások módosítása