Szellem a spájzban Pásztor Erzsivel

A Turay Ida Színház megújult szereposztásban tűzi ismét műsorra Topolcsányi Laura vígjátékát.

Valahol a kisváros szélén üresen áll egy ház. Látszólag legalábbis… Mert a falak valójában két öreg szellemet tartanak fogságban: a II. világháborús katonát, akit éppen ebben a házban ért bombatalálat és az öregasszonyt, aki a ház magányos lakójaként hosszú évekig tűrte a bolondos szellem rendetlenkedését. 

szellem_a_spajzban-2-3-hirdetes-b-201803.jpg

Most ő is átkerült a túlvilágra, de elszakadni éppúgy nem tud a háztól, mint hadviselt szellemtársa. Fergeteges viszonyukban – a bosszantások és féktelen kergetőzések közepette – valami mégis összekovácsolja őket: rabságuk okát csak együtt képesek megfejteni. A házba váratlanul új lakók költöznek, majd egy különös látogató is érkezik és egyetlen éjszaka alatt a legmélyebb titkok is kibomlanak.

A katona szerepében most Szabó Sipos Barnabás látható, játszótársai: Pásztor Erzsi, Győri Péter, Détár Enikő, Nyírő Bea, Nagy Gábor és a szerző, Topolcsányi Laura. A jelmezterveket Kovács Yvette Alida, a díszletterveket Darvasi Ilona készítette, az előadás rendezője: Böhm György.

A Szellem a spájzban április 21-én és 28-án, valamint május 11-én és 17-én látható a Turay Ida Színházban. Minden alkalommal este 7 órai kezdéssel.

Kapcsolódó cikkek

Darvasi Ilona: „Egy fokkal igényesebbet adok a nézőnek, mint azt ő szeretné”

süti beállítások módosítása