Stohl-ügy: kész a sorsdöntő szakértői jelentés

A színész 4 évig ingyen drogprevenciót tart

2011. augusztus 15. hétfő, 16:07

Elkészült a harmadik orvos szakértői jelentés a Stohl-baleset legsúlyosabb sérültjének egészségi állapotáról. Ezzel egyidőben, Stohlék bejelentették, a színész négy éven keresztül legalább havonta egy alkalommal drogprevenciós programot tart fiataloknak. Azt, hogy mivel foglalkozik, az interneten is nyomon követhetjük majd.

Elkészült a harmadik orvos szakértői jelentés a Stohl-baleset legsúlyosabb sérültjének egészségi állapotáról. A bulvárlapok információi szerint Kaincz Pál mégsem szenvedett maradandó egészségkárosodást. Ez azért lényeges, mert ha az értesülések igaznak bizonyulnak, akkor az első fokon két év négy hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélt színész-műsorvezető könnyen elkerülheti a börtönt másodfokon.

 

stohl

 

Mester Csaba, Kaincz Pál ügyvédje a Mokka hétfői adásában elmondta, nem érti, hogy az állítólagos szakvélemény hogyan kerülhetett nyilvánosságra, ugyanis legjobb tudomása szerint még meg sem írták és a bíróságnak sem küldték el a papírokat, így egyelőre ők sem tudják, hogy pontosan mi áll a jelentésben, de valószínűnek tartja, hogy a tartalma megfelel majd a bulvárlapokban leírtaknak.

“Számunkra azonban nem az elsődlegesen, vagy nemcsak az a lényeg, hogy mi a végeredménye ennek a szakvéleménynek, hanem az, hogy az megalapozott-e vagy nem. Tehát bármilyen következtetést vont is le, azt megfelelő tudományos érvekkel alátámasztotta-e vagy nem” - mondta Mester Csaba, aki nem tartja elképzelhetetlennek, hogy további szakértői vizsgálatokkal gyarapodik majd a Stohl-akta.

  Stohl András kecskeméten járt, balesetéről is beszélt

Ma az is kiderült, hogy együttműködési megállapodás jött létre a Jól-Lét Mentálhigiéniés Alapítvány, Stohl András és Dr. Ruttner György Ügyvédi Irodája között. Ebben az Alapítvány és Stohl András négy éves időtartamra vállalták, hogy havonta legalább egy drogprevenciós programot tartanak fiatalok részére, valamint ezen célból évente  jótékonysági segélykoncertet is szerveznek, melynek jogi hátterét az ügyvédi iroda térítésmentesen biztosítja.

Az aláírók abban is megállapodtak, hogy www.zarandok-ok.hu címmel honlapot indítanak, melyben beszámolnak Stohl András eddig végzett drogprevenciós tevékenységéről, valamint folyamatosan tájékoztatást adnak a most aláírt megállapodással induló közös tevékenységükről. A most életre kelt honlap lehetőséget biztosít arra is, hogy e drogellenes tevékenységhez mások is csatlakozzanak. Oláh Ibolya énekes és Takáts Tamás zenész elsőként csatlakoztak a kezdeményezéshez."

 

A Színház.hu interjúját Stohl Andrással itt olvashatják

Szakvéleményre vár Stohl című cikkünket itt érhetik el

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a Színház.hu nézeteit tükrözik. Mi a hírt / eseményt közöljük le, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.