Adventi nyereményjáték a Katonában

2011. november 27. vasárnap, 09:06

Év végéhez közeledve apró figyelmességgel szeretné megköszönni nézőinek egész éves figyelmét és érdeklődését a Katona József Színház.

A Katona József Színház közölte:

Facebook-oldalunkon vasárnap induló adventi naptárunkkal naponta nyerhetők reményeink szerint nézőink szívéhez közel álló ajándékok.

katona

November 27. és december 22. között minden nap, a reggeli órákban egy kérdést teszünk fel, majd ezen a ponton a történet kétfelé ágazik. Bizonyos napokon nyereményt sorsolunk ki a helyes választ beküldői között - a szerencsések előadás-DVD-t, dedikált plakátokat, exkluzív katonás falinaptárt, és egyéb "katonás" ajándékokat nyerhetnek. Más napokon ezzel szemben a helyes válasz ismerete egyet fizet, kettőt kap kedvezményt ér egy meghatározott előadásunkra történő jegyvásárlás esetén. A kedvezmény a megfejtést jelszóként használva érvényesíthető jegypénztárunkban az adott napon.

 

Az előttünk álló hetekben tehát érdemes aktívan figyelni Facebook-oldalunkat,, hiszen a megszokott tartalmak mellett naponta új és új adventi meglepetéssel találkozhatnak az érdeklődők

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a Színház.hu nézeteit tükrözik. Mi a hírt / eseményt közöljük le, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.