Kifütyülték Szegeden Demis Roussost

2002-09-29 18:30 RTL KLUB

Híradó - RTL Klub



Mv.: - Kifütyülték Szegeden Demis Roussost. A világhírű énekes ugyanis a tegnap délutáni koncertjén még tátogni sem volt hajlandó a playbackre, sőt, hátat is fordított a közönségnek. A szervezők mindezt azzal magyarázzák, hogy Demis Roussos közvetlenül a fellépése előtt kapta meg egy szerette halálhírét. Az esti koncertjén már nem volt botrány.

R.: - Ezek a felvételek Demis Roussos tegnap esti koncertjén készültek a Szegedi Nemzeti Színházban. A sztár délutáni, első fellépése azonban botrányosan sikerült.

Szondi Ildikó, néző: - Előbb-utóbb látszott, hogy egyetlen tátogása sem adekvát a zenével, s amikor végképp kiderült a közönség számára, hogy tényleg az a botrány történik, amire ő gondolt, amikor Demis Roussos hátat fordított a közönségnek.

R.: - Három rosszul sikerült szám után aztán legördült a függöny. A hangulatot csak a Boney M fellépése mentette meg. A szervezők szerint mindez azért történt, mert Demis Roussosszal közvetlenül fellépése előtt telefonon közölték, hogy meghalt egy közeli hozzátartozója. A szervezők még a koncerten azt ígérték: visszafizetik a jegyek árát. Az esti, második koncert pedig már botrány nélkül zajlott.

süti beállítások módosítása