A budapesti Erzsébet-ligeti Színházban tartották találkozójukat a XVI. kerületi és a zuglói polgári körök, amelyen felszólalt Orbán Viktor miniszterelnök

2002-10-12 18:00 Kossuth

Esti Krónika



HÍREK

Önkormányzati választás 2002.

Bemondó: Bordi András

Mv.: - A budapesti Erzsébet-ligeti Színházban tartották találkozójukat a XVI. kerületi és a zuglói polgári körök, amelyen felszólalt Orbán Viktor miniszterelnök. Aki úgy véli, hogy a magyar gazdaság mozdulatlan, mert a vállalkozók nem értik, hogy milyen gazdasági rendszer keveredik ki a kormány döntéseiből. Balla Györgyi beszámolója.

Balla Györgyi.: - Önbizalomra és közös önbecsülésre van szükség ahhoz, hogy a polgári erők jelöltjei jól szerepeljenek az önkormányzati választáson. Mondta Orbán Viktor a XIV. és a XVI. kerületi polgári körök rendezvényén. a volt miniszterelnök szerint az előző kormány bátran vállalhatja az elmúlt négy évben végzett munkáját. Mert mint mondta sikerült bebizonyítani, hogy lehet úgy irányítani Magyarországot, hogy a legfontosabb a gyermekek és a családok helyzetének javítása legyen. Orbán Viktor hangsúlyozta. Az előző kormányzati ciklusban helyreállították a munka becsületét, hiszen szerinte eddig nem volt példa arra, hogy négy év alatt több mint 70 %-kal emlekedjen az átlagbér. Sikerült elérni azt is, folytatta a politikus, hogy hazai vállalkozók építhettek Magyarországon hidakat, utakat és gátakat. Kiemelte. A polgári erők összefogására van szükség ahhoz, hogy jelöltjeik megnyerjék az önkormányzati választást. Csakis a közös munkával kerülhető el az, hogy az áprilisi választáshoz hasonlóan ne egy hajszálon múljon a győzelem tette hozzá Orbán Viktor.

süti beállítások módosítása