Forgatókönyv írói tanfolyam

Amerikai típusú, professzionális

FORGATÓKÖNYVÍRÓI TANFOLYAMOT

indít a

Schilling-Moharos Forgatókönyvírói Ügynökség




A tanfolyam közvetlen célja, hogy a hallgatók betekintést nyerjenek a hollywoodi forgatókönyvírás általános módszereibe, és átfogó képet kapjanak a nemzetközi szinten is piacképes, szórakoztató filmek, sorozatok készítéséről.

A negyvenórás előadássorozat segít rendszerezni, és rövidtávú, elérhető célokra bontani a forgatókönyvírás bonyolult folyamatát. A közelmúltban sikerrel játszott filmek szakszerű elemzéseivel konkrét példákon kerülnek bemutatásra a forgatókönyvek működési mechanizmusai az alapötlettől a korszerű történet- és karaktervezetésen át a helyes jelenetépítésig.

A tanfolyam részét képezi a nemzetközileg megkövetelt forgatókönyv-formátum ismertetése, és minden hallgatónak lehetősége nyílik egyéni konzultációra is.

A tanfolyam távolabbi célja olyan fiatal forgatókönyvíró-tehetségek felkutatása, akiket a Schilling-Moharos Forgatókönyvírói Ügynökség a jövőben eredményesen képviselhet mind a hazai, mind a nemzetközi filmgyártó cégek felé.


Az előadások hetente kétszer, hétfő és szerda délután kerülnek megrendezésre. Vidékről érkező, vagy elfoglalt hallgatók számára kéthetenkénti kurzus is indul, szombat délelőtti előadásokkal.


A tanfolyam ára: bruttó 75 000 Ft



A tematika elérhető a www.schilling-moharos.hu website-on.

Tervezett kezdés: 2003. március 3., illetve március 8.

További információ, jelentkezés:
251-5666 / 142-es mellék
06-20-5373067
schilling-moharos@axelero.hu

süti beállítások módosítása