Angyali utazás

Újonnan álltunk össze társulattá. Az a rögeszménk, hogy a tánc kódnyelvén úgy szólaljunk meg, mint mindenkor az erõs mûvészet: mindenkit megrázóan, meggondolkodtatóan, meghatóan. Tehát az érzelmek gesztusnyelvén: szívvel és ésszel is érthetõen. Átütõen és félreérthetetlenül - legalább hangulatában, attitûdjében, moralitásában. A nagy klasszikusok és az igazi modernek mindig félreérthetetlenek voltak, sosem zavarosak. Nem hadonásztak azzal a képmutató igénnyel, hogy abba mindenki értse bele, amit akar.

Vállaltan vallomásos első előadásunk arról szól, miként jön, miként jöhet létre, jóindulatú és konstruktív, nagy lelkierőt adó segítséggel az új minőséget jelentő produkció, illetve, ezen túlmutatóan, hogyan teremtődhetnek új emberi alkotások. Bodor Johanna és Boda János szakmai találkozása eredményeképp a modern tánc és a néptánc érdekes és izgalmas ötvözete jött létre. Mondhatni új táncnyelv született meg az alkotók nem kis örömére.

A XXI. századi csillogó és egyben nyomasztó világ terméke ez az előadás. Fiataloké. A jegeces üzleti világ, az éjszakák bujasága, a fiatal művészek út- és helykeresésének drámai táncjátéka. Energikus, dinamikus, kíméletesen cinikus és egyben életigenlő. Humorral, mely nélkül az élet, a hit és az optimizmus elveszne.




Táncolják:
Csontos Marika, Nagy Emese,
Nagy Lívia, Meszler Viktória,
Tekeres Anna, Boda János,
Eller Gusztáv, Kárpáti Attila,
Szabó Zoltán, Valler Viktor.









Díszlet-jelmeztervező: Kovács Yvette Alida mv.
Koreográfus asszisztens: Meszler Viktória
Produkciós asszisztens: Csontos Marika
Koreográfusok: Bodor Johanna és Boda János



Műsorinformáció>>

süti beállítások módosítása