POSZT - negyedik napló

E napon sok minden szólt a szerelemrõl. Minden féle szerelemrõl. Love, l'amour, amore, ljuba, Liebe, szerelem. Volt szemérmesen-kamaszosan a versenyprogram egyik darabjában: a Valahol Európában címû magyar musical kétszer is telt ház elõtt ment. Az egri Gárdonyi Géza Színház társulata a remek gyerekcsapattal derekasan dolgozott és a siker nem maradt el. A szakmai megítélés azonban nem volt egyértelmû és fölvetette a zenés mûfaj létjogosultságának kérdéseit is. A délelõtti vita kínos kezdõ pillanat volt, amikor a felkért hozzászóló Márta István távolmaradását jelentette be Koltai Tamás.
Olvassa el a teljes naplót! >>


A siker, a minden áron való érvényesülés is egyfajta szerelem - annak legyen mondva, aki ezt választja. A Top Dogs erről szólt. Sikere minden top-ot megdöntött Pécsett.

A Nőügyek - dalok és helyzetgyakorlatok Heltai Jenő versei alapján - színtiszta szerelmi kettős, még akkor is, ha fiúk adták elő, a II. évfolyamos, operett-musical osztályból.



A lélek más, de talán nem kevésbé bonyolult rétegeinek boncolása folyt egyéb helyeken és eszközökkel, módszerekkel. Az Együttélősdi, Bácskai Júlia sorozata Börcsök Enikővel és Hevér Gáborral sokaknak hozott vidám perceket.


Olvassa el a teljes naplót! >>

süti beállítások módosítása