Olvasói levél

A Színház.hu levelek sokaságát kapja felhasználóitól. Egyet kiragadnánk a szélsõségesek közül - olvasóink szórakoztatására és a válasz megírásának lehetõsége miatt.

Idézet Südi Gábor Olvasó tollából:
----
Aranyoskáim ! Tudjátok milyen baromi bosszantó, ha valaki lemarad egy előadásról a Ti trehányságotok miatt ?? Miért van az, hogy március 12-i információ van fent az oldalaitokon, március 29.-én is ?? Ráadásul dátum nélküli, csak arra a napra vonatkozó! A Radnóti Színház Lulu előadásáról van szó, amely március 12-én valóban elmaradt, de ha valaki a keresőben Lulu kulcsszóval rákeres, azonnal a "mára hirdetett előadás elmarad" üzenet jön. Miért nincs dátum, hogy melyik nap az a *ma* ?? Ha telefonon nem kérdezek rá a színházban, lemaradok egy kiváló előadásról, ráadásul a Színházi Világnapon, és akkor sírtok, hogy a Világnapnak nincs becsülete ?? !! Hogy is van ez ?? Ha a többi oldal is csak ennyire van karbantartva, és ennyire hiteles, akkor az egész munkátok egy kalap kakit sem ér !!
Üdvözlettel: Südi Gábor (sudi.gabor@drotposta.hu)



A SZÍNHÁZ.hu válasza:

Aranyoskám! Őszinte örömmel tölt el minket, hogy a tavasz eljövetele, egy esetleges szerelem és/vagy a Színház.hu valós vagy hamis információi ilyen költői és igaz lekületű kirohanást váltottak ki belőled.

Miért örülünk is mi ennek?

Azért, mert vannak még olyanok, akik olvassák szerény és teljesen önszorgalomból készül újságunkat, mely támogatás nélkül is fönt tudott maradni több mint három évig. Az olyan újságok / projectek / önképzőkörök mint a Színház.hu általában belehalnak a kezdő lendület csíráját érő első fagyba. A Színház.hu ehelyett talpon maradt több ember lelkesedéséből és viszonzás nélkül végzett munkájából.

Dolgozunk, mert így kell, mert szeretjük a pillanat művészetét, és a Te asztalodra csempésszük az általunk alkotott, néha görbe képet mutató színházi látcsövet.

Az összes eddigi, mostani és ezutáni hibánkért elnézésedet kérjük. Ha pedig úgy érzed, építő jelleggel segítenéd munkánkat, gyere, aranyoskám, és csináld jobban.


p.s.

(E csekély, meddő hibát, mely csak álom, semmiség, nézze most el úri kegy,másszor aztán jobban megy.:)

üdvözlettel:


Herner Dániel
ceo@szinhaz.hu

süti beállítások módosítása