és azt ismered, hogy...?

Tardy Balázs 55 éves színész tavaly februárjában súlyos betegséget és mûtétet követõen megvakult. Miután választott, hogy a szemevilága vagy az élete. És most újra találkozni vele a színpadon. A Merlinben 2004. május 7-én pénteken este 10 órakor. Az ötlet Galkó Balázs barátjáé, aki egyébként is sokat segített neki élete e nehéz idõszakában.

2004. május 7. (péntek). 22.00

Petőfi, Ady, Örkény, Podmaniczky, Karinthy és más magyar szerzők művei

TARDY BALÁZS

magabeszélő szilárd alak

(megvakult 54 évesen; 2003. február 6-án)


Segíthetsz!

- Az est bevételét az utolsó fityingig Tardy Balázs kapja! -

Jegyár: 1200,- Ft. - tól, ameddig a zsebed engedi

Csak 18 éven felülieknek!



Annyi borzalommal találkozni nap mint nap, hogy idővel megtanulunk elzárkózni ezektől. Mert csak belebolondulni lehetne, ha a szívünkre hallgatva mindig segíteni próbálnánk.És most mégsem bírom ki, hogy ne hívjam föl a figyelmet újabb megrendítő dologra. Valószínű azért is, mert néhány napja kikerülhetetlenül szembe jött velem a színházunkban. Előadásaink egyikét jött nézni. Megrendítő volt. Mert nem látott. De nem is ez a fontos.

Tardy Balázs 55 éves színész tavaly februárjában súlyos betegséget és műtétet követően megvakult. Miután választott, hogy a szemevilága vagy az élete.
És most újra találkozni vele a színpadon. A Merlinben 2004. május 7-én pénteken este 10 órakor. Az ötlet Galkó Balázs barátjáé, aki egyébként is sokat segített neki élete e nehéz időszakában.


Hanem, hogy legyünk vele minél többen együtt ezen a napon. Vagy ha személyesen nem is, más módon is jelezzük, hogy vele érzünk. Biztos, hogy nehezen viselhető este lesz. És bocsánat azoktól, akiknek már a levelem is túlságosan személyeskedő vagy érzelgős. De muszáj volt megírnom, elküldenem.

Üdvözlettel:
Lőkös Ildikó
dramaturg

süti beállítások módosítása