Vígszínházi nyílt nap

2004 szept. 11 - én szombaton a Vígszínház bepillantást enged a kulisszák mögé, színészzenekari koncerttel és egyéb hasonló programokkal várja a Nagyérdemût. Kattintson tovább a teljes program megismeréséhez.

VÍGSZÍNHÁZI NYÍLT NAP
2004. SZEPTEMBER 11. SZOMBAT

12 óra Háznyitás a Szent István körúti főbejáratnál.
A Vígszínház társulata alig néhány hete próbálja Shakespeare: Tévedések vígjátékát, Eszenyi Enikő rendezésében. Közönségünk most bepillantást nyerhet a próbafolyamat talán legizgalmasabb pillanataiba, amikor a színészek még csupán ismerkednek egy-egy jelenettel.
A Vígszínház színpadán először próbál Cserhalmi György, mellette a főbb szerepekben Hegyi Barbara, Pindroch Csaba, Csőre Gábor látható. (Szünet: 12:50 és 13:05 között. A később érkezők ekkor csatlakozhatnak.)



12 -15 óra Titkok a kulisszák mögött
Művészeink idegenvezetésével végigjárhatják színházunk legizgalmasabb helyiségeit, sőt beleshetnek néhány művész öltözőjébe is.

15 óra A Könnyű Esti Sértés színészzenekar koncertje a színház előtt.
Az együttes tagjai: Polyák Lilla ének, Oberfrank Pál ének, konga, Gyuriska János gitár, Hajdu István basszusgitár, Fesztbaum Béla billentyű, gitár, Kocsis Gergely szaxofon, Vass György dob
(Rossz idő esetén a koncert a nagyszínpadon lesz).

16 óra Presser Gábor koncertje a nagyszínpadon
Azoknak a kedves nézőinknek, akik már megvásárolták a 2004/2005-ös évadra a bérletüket, Presser Gábor játszik néhány részletet Dalok a színházból című zenei estjéből. Kérjük, hogy a már megváltott bérletet hozzák magukkal!

16 óra 30 VÍG-SÜTI vásár az előcsarnokban.
Immáron hagyománnyá vált, hogy látogatóink ezen a napon megkóstolhatják a színház művészeinek "cukrászati alkotásait". A befolyt összeget az Ódry Színészotthon javára ajánljuk fel.

18 óra 10 "Színház az egész világ"
Élő rádiós vetélkedő az előcsarnokból. Műsorvezető: Csiszár Imre

Játékra jelentkezés: 17óra 30-ig.
BÉRLETÁRUSÍTÁS EGÉSZ NAP AZ ELŐCSARNOKBAN
MŰVÉSZEINK DEDIKÁLÁSÁVAL!
Elérhetőségeink: Vígszínház Propaganda és Szervezőiroda 329-3920, 329-3921

süti beállítások módosítása