Színház után kávéház...

...Mert mégiscsak jobb egy kávéházban megtárgyalni az elõadás élményeit, mint a kocsiban, vagy az utcán hazafelé. Egy elõadás utáni vacsora, vagy csupán egy esti ital is elég, hogy segítse a nézõt a látottak megemésztésében.

...Mert mégiscsak jobb egy kávéházban megbeszélni a próbával kapcsolatos szakmai tapasztalatokat, mint a színházi büfében. A kávéital és a kávéház tere mégiscsak inspirálóbb a művészek számára.



...Mert Kosztolányi szavaival élve: "Pesten a kávéház létszükséglet". És ez egyaránt vonatkozik a nézőközönségre és a színésztársadalomra.

Különleges, szerencsés helyzetben van ebből a szempontból a budapesti Nagymező utca és környéke, hiszen színházból is, kávéházból is akad szép számmal a Pesti Brodway területén. A kávéházak tágas, szalon jellege, grandiózus kialakítása, vagy éppen ellenkezőleg, meghitt otthonossága, kiegészíti a színház intézményét, méltó párja annak.

Ajánljuk a figyelmébe ezért mindenkinek, aki a jó kávé és a kávéházak kedvelője, a www.kavehazak.hu-t, a Kávéházportált. A portál máshol még nem tapasztalt objektivitással mutatja be Budapest legfrekventáltabb kávéházait és kávézóit, azok hibáit és erényeit. Ki tudja, talán újra lesz még Budapestből Kávéváros, ahol a közbeszédet a premierek határozzák meg, és színészekről neveznek el utcákat, tereket...

www.kavehazak.hu

süti beállítások módosítása