Persze, hogy színház...

Jubileumi évfordulóhoz érkezett a Szigligeti Színház. Szolnokon ötven évvel ezelõtt alakult meg a város elsõ állandó színtársulata. Az elmúlt fél évszázad folyamatosan kimagasló mûvészei munkája országos hírnevet, elismerést hozott a tisza-parti város számára.

Ünnepi társulati ülés és jubileumi gálaműsor



A színházigazgatók közül Berényi Gábor, Székely Gábor, Lengyel Boldizsár, Schwajda György, a művészek közül Kertész Péter, Csomós Mari, Darvas Iván, Drahota Andrea, Kozák András, Törőcsik Mari, Garas Dezső, Hollósi Frigyes, Gregor József, Benedek Miklós, Székhelyi József, Esztergályos Cecília, Mucsi Zoltán nevét említhetjük a teljesség igénye nélkül.

A Szigligeti Színház 2004. október 9-én színháztörténeti kiállítással, "Presze, hogy színház" címen ünnepi társulati üléssel és gálaműsorral szeretne méltóképpen megemlékezni az évfordulóról, melyre mindazokat a művészeket meghívja, akik itt éltek- alkottak, öregbítették a színház, Szolnok kulturális hírnevét.

Az ünnepi társulati ülés gálaműsorán az elmúlt ötven év sikereinek felidézésén túl fellépnek a társulat jelenlegi és egykori tagjai.

Az előadásra jegyek nem válthatók,
a Szolnok TV élő egyenes adásban közvetíti a gálát!


--------------------------------------------------------------------------------

Felhívás

A Szigligeti Színház igazgatósága arra kéri azokat a nézőket, akik húsz éve
vagy ennél régebb óta folyamatosan rendelkeznek színházbérlettel és szeretnék megtekinteni az ötven éve önálló társulat október 9-i ünnepi ülését és jubileumi gálaműsorát, hogy szándékukat a színház szervező- és jegyirodáján szóban
vagy telefonon szeptember 30-ig jelezzék.

süti beállítások módosítása