Színházjegyet a lottózóban

A Szerencsejáték Rt. új szolgáltatást indít: a lottó és egyéb nyereményjátékok mellett színházjegyeket is árulnak a lottózókban. Ha hinni lehet a híresztelésnek, nemsokára bármelyik kis faluban lehet majd jegyet kapni színházi elõadásokra is.

A Szerencsejáték Rt. saját honlapján így ír a szolgáltatásról: :


- A Szerencsejáték Rt. jegyértékesítő rendszere


December 6-ától egy új - talán nem túlzás azt mondani: korszakos jelentőségű - szolgáltatással bővíti kínálatát a Szerencsejáték Rt. Az online terminállal felszerelt értékesítőhelyeken e naptól kezdve (előbb Budapest összes lottózójában, majd fokozatosan bővülve, várhatóan jövő tavasszal már az ország 3700 pontján) nem "csak" szerencsejátékokat vásárolhatnak, hanem színház-, mozi-, cirkusz-, koncertjegyeket is, belépőket kiállításokra, tárlatokra, egyéb kulturális eseményekre, és különböző sportversenyekre (labdarúgó-, vízilabda mérkőzésekre stb.).




Most arról, hogy

miért jó Önnek, ha a lottózókban vásárol jegyeket?
Mert...

nem kell utaznia, hosszú sorokat végig állnia, hanem előbb Budapesten, később egyre több helyen, végül az ország 3700 online értékesítőhelyén működő mintegy 4000 terminálnál hétköznapokon és szombaton reggeltől kora estig, sőt sok helyen vasárnap is hozzáfér e szolgáltatáshoz.
Mert...

egy sor kiegészítő információhoz is hozzájuthat: megtekintheti a rendezvény helyszínrajzát, megtudhatja, hol van még szabad hely, így kedve szerint válogathat a jegykészletből.
Mert...

az esetek többségében néhány perc alatt a kezében tarthatja a jegyét.
Mert...

nemsokára már interneten és mobiltelefonon is igénybe veheti a szolgáltatást.
Mert...

garantáltan minőségi árut kap: nem kell félnie, hogy pénzét hamisítványokra, álrendezvényekre szóló visszaválthatatlan jegyekre költi.

Mert a jegyzóna mottója:

Kényelem, biztonság, elővétel!



Most arról, hogy


miként vásárolhat belépőjegyet és bérletet a Szerencsejáték Rt. hálózatában?



Első lépésként válassza ki a jegykínálatból az Önt érdeklő eseményt. Tekintse meg a rendezvény nézőterének rajzát (üléstükrét) is, hogy kellő információk alapján hozzon döntést jegyvásárlásáról. Az értékesítő helyeken mindkét tájékoztatót megtalálja. A jegykínálati listáról válassza ki a megtekinteni kívánt eseményt és azon belül az Önnek megfelelő jegykategóriához tartozó 8 jegyű azonosító számsort.

A segédszelvény kitöltését az alábbi módon végezze el:

- jelölje meg, hogy jegyet vagy bérletet kíván-e vásárolni,
- írja be a kiválasztott jegykategória 8 számjegyű számsorát az egy sorban vízszintesen elhelyezett jelölő négyzetekbe ٱٱٱ-ٱٱٱ-ٱٱ, a kitöltés segítése érdekében
- a beírt számokat a számjegy alatti oszlopokban (0-9) egymást metsző vonalakkal is jelölni kell (a terminál ugyanis csak ezeket a jelöléseket tudja leolvasni, a számjegyeket nem),
- ezt követően - hasonló módon - jelölje be az igényelt jegyek számát (1-10), majd
- ha az eseményhez kapcsolódik kedvezmény, akkor amennyiben jogosult, az igényelt kedvezmény (1-3) kódját is.

Ezt követően adja át a kitöltött segédszelvényt a terminálkezelőnek. A terminálon történő beolvasás után adható meg szóban az eladónak a pontos sor és hely igény, ha erre lehetőség van. Amennyiben az adott hely/helyek foglaltak, vagy nincs meghatározott igény, akkor a jegyértékesítő rendszer kínálja fel az adott kategóriában a legjobb szabad helyet/helyeket. Amennyiben itt már minden jegy elkelt, vagy nem talált megfelelő helyet, akkor a többi jegykategóriában még meglévő szabad helyek számáról kap tájékoztatást a terminál képernyőjén. Ha ebből választ, új segédszelvényt kell kitöltenie.

Egy segédszelvényen csak egy eseményre, egyfajta jegykategóriából igényelhet jegyet/bérletet.

forrás: www.szrt.hu

süti beállítások módosítása