Yamato - ütõs japánok

A Yamato társulatot Masa Ogawa 1993-ban lett alapította Nara-ban, amely város a hagyomány szerint a Japán kultúra bölcsõje. Jelenleg Asuka faluban, Nara megyében élnek és dolgoznak. A világot japán tradicionális hangszerekkel, a Wadaiko dobokkal járják immár tiz éve. Az elõadásaikban a dob õsi ritmusa a szívdobogás hangját, mint az élet lüktetését imitálja.

" target="_blank" >Jegyvásárlás itt >>

2005.02.09.-10 - Budapest Kongresszusi Központ

" target="_blank" >Jegyvásárlás itt >>

A Yamato társulatot Masa Ogawa 1993-ban lett alapította Nara-ban, amely város a hagyomány szerint a Japán kultúra bölcsője. Jelenleg Asuka faluban, Nara megyében élnek és dolgoznak. A világot japán tradicionális hangszerekkel, a Wadaiko dobokkal járják immár tiz éve. Az előadásaikban a dob ősi ritmusa a szívdobogás hangját, mint az élet lüktetését imitálja.






" target="_blank" >Jegyvásárlás itt >>


A Yamato dobosai több mint 900 előadásban, több tucat országban (Japánban, Kínában, Dél-Koreában, Indonéziában és Singapúrban, Dél-Amerikában és Európában) járják a világot, ez idáig előadásaikat több mint egymillió ember előtt mutatták be. A társulat régi vágya, hogy Magyarországon léphessen fel, ezért a legújabb produkciójuk világ premierjének helyszínéül Budapestet választották.



" target="_blank" >Jegyvásárlás itt >>

Az új előadás merészen ötvözi a tradicionális dobokra épülő (köztük egy több mint 400 éves fából készült odaiko dob) japán zenei motívumokat a legmodernebb látványtechnikai showelemekkel.





" target="_blank" >Jegyvásárlás itt >>


süti beállítások módosítása