Krétakör - Nyílt próba

2005. január 9-én, vasárnap 12 órakor - a Vidám Színpad nagytermében a Krétakör történetében elõször nyílt próbát tartunk.


Egy hónappal a bemutató elõtt betekintést nyerhetnek Ödön von Horváth: Kasimir és Karoline címû elõadásunk teljes díszletében folyó próbájába. Figyelemmel kísérhetik, milyen aprólékos gondossággal dolgozik Wulf Twiehaus meghívott német rendezõnk egy-egy jeleneten a színészekkel, hogy a bemutató napjára, február 4-re minden készen álljon.
A program ingyenes! Februári elõadásainkra (4, 5, 6.) jegyek már kaphatók.

2005. január 9-én, vasárnap 12 órakor - a Vidám Színpad nagytermében a Krétakör történetében először nyílt próbát tartunk. Egy hónappal a bemutató előtt betekintést nyerhetnek Ödön von Horváth: Kasimir és Karoline című előadásunk teljes díszletében folyó próbájába. Figyelemmel kísérhetik, milyen aprólékos gondossággal dolgozik Wulf Twiehaus meghívott német rendezőnk egy-egy jeleneten a színészekkel, hogy a bemutató napjára, február 4-re minden készen álljon. A program ingyenes! Februári előadásainkra (4, 5, 6.) jegyek már kaphatók.



2005. január 20-án 20 órakor a Vidám Színpad Kisszínpadán újra Felolvasószínház - Elfriede Jelinek: Pihenő

Színház és Irodalom sorozatunk harmadik estjén először lesz hallható Magyarországon Elfirede Jelinek, a 2004-es irodalmi Nobel-díjas szerző Pihenő munkacímet viselő drámája. Előadók: a Krétakör színészei valamint a fordító, Halasi Zoltán.
Rendező: Bagossy László.

A felolvasást követő beszélgetésen vendégünk lesz Joachim Lux, a bécsi Burgtheater dramaturgja, megannyi Jelinek-darab nagysikerű előadásának gondozója.

Szeretettel várjuk mindkét programunkra!

Információ és jegyrendelés: jegy@kretakor.hu vagy 20/241 80 30


süti beállítások módosítása