Ladányi Andrea két új koreográfiája

Az "Olyan, mint a Szûzmária, csak a feje lecsavarható" és a 6913 a La dance company két új bemutatója. Az elsõ egy szólóelõadás, melynek közvetlen elõzménye a tavalyi Veszprémi Táncfesztiválon bemutatott Lakkk, amely három nõi történetet mesélt el. Az új elõadás szereplõje Kovács Martina, aki alapításától fogva tagja a La dance companynak és idõközben prózai színészként végzett a Színház- és Filmmûvészeti Egyetemen. A mostani bemutató során Kovács Martina a tánc és a prózai színház eszközeit használva van jelen az elõadásban Ladányi Andrea koreográfiájával és rendezésében.

A La dance company előadásai a MU Színházban | 2005. január 27-én és 28-án, 20 órakor

Az "Olyan, mint a Szűzmária, csak a feje lecsavarható" és a 6913 a La dance company két új bemutatója. Az első egy szólóelőadás, melynek közvetlen előzménye a tavalyi Veszprémi Táncfesztiválon bemutatott Lakkk, amely három női történetet mesélt el. Az új előadás szereplője Kovács Martina, aki alapításától fogva tagja a La dance companynak és időközben prózai színészként végzett a Színház- és Filmművészeti Egyetemen. A mostani bemutató során Kovács Martina a tánc és a prózai színház eszközeit használva van jelen az előadásban Ladányi Andrea koreográfiájával és rendezésében.

Az est második részében a 6913-ban a La dance company eddigi stílusától eltérő táncos technikával jelentkezik. Az előadás négy figurája között kialakuló azonosság és másság, a három táncos (Bánki Zsolt, Fejes Kitty, Ladányi Andrea) és egy színész (Miklós Marcell, a Színház- és Filmművészeti Egyetem harmadéves hallgatója) egymást ellenpontozó és kiegészítő eszközeivel jelenik meg.





2005. január 27., 28., 20 óra - MU Színház

LA DANCE COMPANY: "Olyan, mint a Szűzmária, csak a feje lecsavarható"

Előadja: Kovács Martina
Zene: Jam Zero - Eye to ear
Világítás: Fésűs Zsolt
Film: Búvári Tamás
Jelmez: Benedek Mari
Rendező-koreográfus: Ladányi Andrea


6 9 1 3

Táncolják: Bánki Zsolt, Fejes Kitty, Ladányi Andrea, Miklós Marcell
Zene: Toshinori Kondo - Sigur Ros
Világítás: Fésűs Zsolt

süti beállítások módosítása