tavalyi operett-musical osztály

Örömmel kürtöljük bele a világba, hogy újra egy helyütt látható a Színmûvészeti Egyetem tavaly végzett operett-musical osztályának krémje! Az Apácák, a Hegedûs a háztetõn és a Démonológia teltházas Ódry-színpadi elõadásainak parádés színészgárdája a József Attila Színházból, Szolnokról, Zalaegerszegrõl, Miskolcról és a Vígszínházból gyûlt egybe a Spinoza aprócska, de nagy sikereket is elbíró színpadára, hadd vigadjon a közönség! Holecskó Orsolya, Peller Anna, Szegõ Adrienn, Szemenyei János, Szõcs Artur, Tompos Kátya és Zöld Csaba nem tudták egymás kezét elengedni, így három sziporkázó elõadásban láthatjuk õket a Dob utcai kabarézugban!

A Kuplékirály tiszteletére Zöld Csaba zeneileg újjávarázsolta Weiner István kupléit, és megtanította hölgykoszorúját zongorázni, hogy a békebeli kabaréban fölcsendülhessenek az örökeleven slágerek. Holecskó Orsolya és Peller Anna is kitesznek magukért felejthetetlen epekedő kettősükkel Győrei Zsolt - Schlachtovszky Csaba e csiklandós vígjátékában.



Szemenyei János, aki Szőcs Arturral karöltve már a Démonológia zenéjével bizonyította zeneszerzői rátermettségét, újabban pedig a Győrei-Schlachtovszky szerzőpárossal közösen egy Vuk-musicalt fejezett be a Rock És Musical Színháznak, a Pitymalló Kesely szerkesztette Legénytollban, az ifjú jelesek irodalmi kabaréjában Zöld Csabával verseng a legfülbemászóbb dallam közönségdíjáért.

Vigyázz, hová ülsz az osztálytalálkozón! Sejó nem vigyázott, és most fizetheti a csinos pszichiáternő, Szegő Adrienn hatvan perceit, akit többféle szerepben csodálhatunk a Győrei-Schlachtovszky-féle Hacsak és Sejó pikánsan eredeti előadásában, amelynek címszerepeiben maga a szerzőpáros remekel.

Nemcsak az derül ki ezeken a tapstól-kacajtól hangos estéken, milyen jók is ők külön-külön, egytől-egyig. Aki az Ódryn látta őket, újra tapasztalhatja, aki csak most fedezi fel őket, frissen csodálkozhat rá: a tehetséges kezdőkből közösen színművészekké érett fiatalok milyen kedvvel játszanak együtt, percről-percre mennyire ihletik egymást! Ezeken az estéken nincs helye a bágyadt rutinnak, a kopott kliséknek! Minden pillanatuk egyszeri, feledhetetlen élmény a Spinozában!
És hozzá a folytatás februárban: a harmadéves zenés színészosztály öt növendékének nagy bemutatkozása a Brontëkban, Győrei Zsolt és Schlachtovszky Csaba lápi idilljében!

Jöjjön el a Spinozába! Nem fogja megbánni.


Kuplékirály:   2006.02.26, 2006.03.20.
Legénytoll:   2006.02.27, 2006.03.26.
Brontëk:   2006.02.25, 2006.03.04, 2006.03.23.
Hacsak és Sejó:  2006.02.24, 2006.03.18.

forrás:
Spinoza Színház
1074 Budapest, Dob u. 15.
T: 413-7488

süti beállítások módosítása