I. Piaci Játékok

Budapesten a Vámház körúti Vásárcsarnokban megrendezésre kerülõ 4 napos rendezvénysorozat keretén belül minden nap más alkotók, alkotócsoportok Budapest más-más kulturális területét mutatják be Budapest lakosságának és a Vásárcsarnok közönségnek. 2006. szeptember 4. és 7.. között minden nap megtelik a Vásárcsarnok akciókkal, zenével, tánccal, színházzal, képzõmûvészettel, happeningekkel, megmozdulásokkal, melyek képesek megmutatni városunk sokszínûségét, komplexitását, kulturális életét.

A program szervezői alkalmat kívánnak teremteni az alkotók és a közönség közötti kapcsolat erősítésére, elmélyítésére, teret adni a piac emberének és a kultúra teremtőinek találkozására. Cél a kölcsönös figyelemfelkeltés, a meglepetés.

PROGRAM

Szeptember 4. Hétfő 15.00


• Tünet Együttes, Szabó Réka Társulata: Nylon Revü
Rendhagyó divatbemutató és amorftánc. Szatyordzsigolók és zacskócicák. Minek az a sok textil?


Szereplők:Gőz István, Jarovinszkij Vera, Kövesdi-Füge László, Szabó Réka, Szász Dániel.
Kosztüm: Bodnár Enikő, Zene: Bodnár Balázs mix
Támogatók: LI Független Táncművészek Társulása, Mádiatámogatók: Pesti Est Súgó



Szeptember 5. 14:00-17:30

Szabó Győző és barátai
Támad a gasztrokommandó!



Szeptember 6., Szerda: 14:00-16:30

Company Two in One
Táncszupermarket. A piacon a krumpli és a saláta mellett ezen a napon táncot is vásárolhat magának a kedves vevő. Michaela Pein és Hargitai Ákos, azaz a Company Two in One Bécs után Budapesten is megnyitja "üzletét".

Szeptember 6., szerda: 17:00


• Kistehén Tánczenekar.
Kitűnő koncertzenekar, kultusz-slágerekkel, kulturlakodalmas underground vidám-merengős zenékkel, blikfangos szövegekkel, izgalmas és slágergyanús új számokkal.
Dorogi Péter (gitár, vokál), Farkas Harcsa Róbert (tangóharmónika), Kiss Sándor (basszusgitár), Kollár-Klemencz László (ének, gitár), Lehoczki Kéroly (dob), Nádasdi János (szájbőgő, derbuka, vokál).



Szeptember 7., csütörtök, 14:00-17:30


Élőkép Egyesület: Pirosruhások a Vásárcsarnokban
Életre kelt női szobrok absztrakt gesztusokkal újra és újraformálják önmagukat, alakítják viszonyaikat.

Mi, a pirosruhások, jövünk-megyünk a csarnokban, és a sok karakterváltás ebben a különleges ruhában csak egy-egy mozdulat...

Délelőttönként kerekasztal beszélgetések!

Forrás: Umniakov Nina
Első Piaci Játékok

süti beállítások módosítása