Kedves ismerősök

A Hólyagcirkusz Társulat márciusban debütált darabja kapcsán a szexuálpatológia terepére nyerhetünk tartalmi bepillantást. Gondosan adagolt jelenetek során kerülnek terítékre a legkülönfélébb pszichopatológiai esetek, amelyek Krafft-Ebing német szexuálpatológus, több nyelven megjelent, híres könyvébõl valók. Különös sorsok villannak fel és a kifinomult zenei világ szinte apateozisát adja az emberi nyomorúságnak.

A Kedves Ismerősök cím egyszerre utal a Jeles András által írt dalszöveg kezdősorára és arra a momentumra, hogy a közönség soraiban mindig találhatunk olyanokat, akik érintettek lehetnek az általunk előadott történetek szempontjából.

A Hólyagcirkusz Társulat egyedülálló formanyelve immáron védjeggyé vált. Előadásaik a kamara-opera, a cirkusz, a performance, a zenés dráma és a különös hangszerekből álló látvány-színház határmezsgyéin egyensúlyoznak. A "KEDVES ISMERŐSÖK" Jeles András közreműködésével csupán a kezdet, az alkotók az inspiratív közös munka élményétől vezérelve már a következő, 2008 tavaszára ütemezett közös bemutató tervét szövögetik.

 

KEDVES ISMERŐSÖK

Jeles András és a Hólyagcirkusz Társulat közös bemutatója


Szereplők:

Csák Zsolt, Eszes Fruzsina, Homonnai Katalin, Lukin Zsuzsanna, Nádasi László, Rácz Attila, Szabó Domokos, Szőke Szabolcs, Tóth Evelin, Váradi Gábor

Díszlettervező: Perovics Zoltán
Jelmeztervező: Bánki Róza
Zeneszerző: Szőke Szabolcs
Asszisztens: Barsi Gizella

Rendező: JELES ANDRÁS


Előadások áprilisban:


Április 10. 19.00
Április 11. 19.00
Április 18. 19.00



Helyszín: Merlin Színház

 

Forrás: Merlin Színház

süti beállítások módosítása