Vendégjátékok a Trafóban

A Budapesti Õszi Fesztivál keretében több elõadást láthat a közönség október 10-18. között a Trafóban. Ezen a  héten látható többek között az Egyesült Államokbeli Adrian Belew Power Trio és a holland Sanne van Rijn vendégjátéka is.

• Október 15. (Sze) 20h
Adrian Belew Power Trio (USA): Europe 2008 Tour / koncert

 Október 15-én egy valódi világsztárt, a King Crimson frontemberét, Adrian Belew-t látja vendégül a Trafó. Őt Frank Zappa, David Bowie és Paul Simon zenekaraiból is ismerhetjük, de játszott többek között a Nine Inch Nails, Tori Amos, Mike Oldfield és Laurie Anderson lemezein is. Ezúttal szólókarrierjébe nyújt bepillantást az Adrian Belew Power Trióval, amelyben egy fiatal testvérpárral játszik együtt.
A koncerten előzenekarként Szesztay Dávid formációját, a Dav-ot hallhatjuk.


• Október 17-18. (P-Szo) 20h
Sanne van Rijn (NL): Über / színház

 

Szintén az Őszi Fesztivállal közös program a genti Holland Színház és Sanne van Rijn belga művész színházi előadása, az Über, amelynek külön érdekessége, hogy a neves német rendező, Christoph Marthaler 1992-es Faust előadásának díszletét használja. Minimális színpadi akció, minimalista zene, kép és mozgás, valamint gyönyörű díszlet jellemzi a darabot - amelyek célja, hogy a közönség változtasson nézői elvárásain.

 Forrás: Trafó

süti beállítások módosítása