Mi ez a Színházkolónia?

A Színházkolónia a Közö(n)ség közösségi portálja. Célja, hogy a Néző elmondhassa véleményét az előadásokról, hogy értékelhesse a színházi felhozatalt, hogy elolvashassa mások véleményét egy-egy előadásról, alkotóról - és ezek alapján eldönthesse, mit szeretne megnézni valójában.

slide_kolonia


A tartalom is a közönségtől jön. A Nézők írják a kritikákat, a blogokat, javítják ki az előadások vagy az alkotók adatlapjait, teszik föl a nekik tetsző, ámde hiányzó előadásokat, illetve illesztik be azon alkotók adatlapjait is, akiknek hiányát érzik.

A Színházkolónia tehát olyan lesz, amilyenné teszitek. Nincs fölöttes hatalom, senki nem szab határt az információ áramlásának - bár egy gyors moderációs lépcsőt a trollok ellen azért beépítettünk.

A Színházkolónia jelenleg tesztüzemben működik. Ez azt jelenti, hogy bár már nyitva van, és minden olyan hibát amelyet megtaláltunk, kijavítottunk - de még bizonyosan néhány módosítani való maradt benne, amelyet csak a használat közben lehet fölfedezni.



Mi NEM a Színházkolónia?

A Színházkolónia nem szerkesztett újság. A szerkesztők csak annyit tesznek, hogy a létrejövő közösségi tartalomból kiemelnek egyet-egyet a főoldalra, ezáltal még több figyelmet irányítva az adott témára, előadásra.

A Színházkolónia nem színházi hírportál. Nem követi hűen a teljes színházi élet minden eseményét (arra ott van a Színház.hu). A Színházkolónia a néző faliújságja amelyre bármit feltűzhet.



Mi MÉG a Színházkolónia?

Napról napra játékokat hirdetünk, ahol a szerencsés megfejtőink belépőjegyeket nyerhetnek.
Itt olvasható a legfrissebb játékunk.
Érdemes bennünket figyelemmel követni, a Színházkolónia rajta van a facebookon, a twitteren meg pláne.  

 


Várjuk a regisztráló telepeseket
és a lájkokat,
a megfejtéseket a jatek@szinhaz.hu címre,
a visszajelzéseket és javaslatokat pedig a Gépház Fórumba!

üdvözlettel,
a Szerk.

süti beállítások módosítása