115 éves a Vígszínház

Május elsején 115 éves a Vígszínház! A Víg hajója 115 éve új és új partokat hódít meg. Tartsanak velünk továbbra is, utazzunk együtt jövőre is!

"Üzenetünk: Mindenki a fedélzetre!

Mint már hagyománnyá vált ezen a napon 15 órától társulatunk tagjai dalokkal és versekkel kedveskednek nézőinknek a színház előtt. A kerek évforduló alkalmából Ön is megajándékozhatja a színházat. A Víg születésnapi bulijára hozzon ajándékba egy fotót magáról, vagy bármilyen, Víghez kötődő élményéről, emlékezetes pillanatáról. Nézzen szét a családi albumokban! Lehet, hogy készült egy közös fotó Ruttkai Évával, Kaszás Attilával, Halász Judittal vagy Reviczky Gáborral? Minden fotóhoz tartozhat egy történet, egy vallomás – a színházról, az életről – ha van kedve, írja le nekünk. Hűséges nézőink portréit is örömmel fogadjuk. Hozza el nekünk a kiválasztott képet, hogy elkészíthessük közös emlékalbumunkat. A fotókat a délután folyamán tűzze ki a Ditrói Mór utcában felállított paravánokra" - áll a színház honlapján.

vigszinhaz

A délután programja:

15 órakor Eszenyi Enikő ismerteti a 2011/2012–es évad új bemutatóit. Ezután a Vígszínház társulata a megújulás és a termékenység szimbólumaként májusfát állít. Röviddel ezután kezdetét veszi a zenés műsor, melyen fellépnek: Bata Éva, Borbiczki Ferenc, Börcsök Enikő, Csőre Gábor, Eszenyi Enikő, Fesztbaum Béla, Géczi Zoltán, Gyuriska János, Halász Judit,  Harkányi Endre, Hegedűs D. Géza, Hegyi Barbara, Hullan Zsuzsa, Igó Éva, Józan László, Juhász István, Kern András, Kovács Patrícia, Kútvölgyi Erzsébet, Láng Annamária, Lukács Sándor, Majsai-Nyilas Tünde, Mészáros Máté, Molnár Áron, Pápai Erika, Rétfalvi Tamás e.h., Tarr Judit, Tasnádi Bence e.h., Tahi Tóth László, Tornyi Ildikó, Vallai Péter, Varju Kálmán, Venczel Vera.

A délután folyamán meg lehet vásárolni a következő évadra szóló bérleteket, melyeket kérésre, a Vígszínház művészei a helyszínen dedikálnak.



süti beállítások módosítása