Menj Színházba! - Momentán Társulat

Ütős, a Beugrónál nagyságrenddel összetettebb improvizációs előadásairól ismert a Momentán - most épp egész hetes rendezvényt tartanak Impró7 néven, ahol különböző rögtönzéses projekteket mutatnak be, más társulatokkal együtt. Játékunkban a vasárnapi Egészházas kísérlet nevű valamire nyerhetsz jegyet; az erős nézői interakciót megkívánó (gyakorlatilag részt veszel az előadásban, de nem kell aggódni, nem abuzálnak) program este 7 órakoz kezdődik, a Momentán weboldalán ezt írják róla:

Rejtvényjáték az Impró félhomályos pincelabirintusában

Nem kell zseninek lenned, nem kell négykézláb kúsznod, és természetfeletti képességeidet is hanyagolhatod! Elég ha teremről teremre járva jól figyelsz, és követed a Momentán Társulat furcsa szerzeteinek utasításait. A labirintusnak a helyszínen összesorsolt csapatok vágnak neki, de ha elég nagy társasággal érkezel, együtt is elindulhattok, hogy megtaláljátok a megoldást. Trükkök nincsenek, de csalafinta feladatok annál inkább. A pince egyes termeibe bejutni könnyű dolog, kijutni viszont annál nehezebb. Közben pedig megy az idő, és a versenyben lévő 4 csapat közül nem lehet mindegyik a tudás birtokosa.



Ha partnereddel együtt részt vennél ebben, mindössze az alábbi, a poszt átnézése után nem túl nehéz kérdésre kell tudnod a választ:

Mi az Impró7 szlogenje?

A válasz, ahogy az a képen is látható: Tedd magad szabaddá!

Köszönjük a megfejtéseket, két belépőt nyert Tóth Réka és Kocsis Tekla


A választ e-mailben küldd el nekünk (szinhazblog@gmail.com). Az e-mailben a válaszon kívül tüntess fel egy nick vagy igazi nevet, amivel nyertesként szerepelni szeretnél. Az e-mailt május 5-én 14 óráig küldd el. Előadás: május 8., 19 óra, Ó utca 4.

süti beállítások módosítása