Menj színházba! - Mellékhatások Woody Allen nyomán

"Csoportterápia-feeling uralkodik, félszavakban, félmondatokban, félmonológokban mesélnek össze-vissza. Mindenkinek baja van az élettel (vagy inkább az élettől). Kibontakozni látszik néhány párhuzamos sztori-töredék, de úgy igazából semminek semmi köze semmihez: egyikük Istent keresi (elemlámpával!), másikuk a Nagyszerelmet, egyikőjüknek sosem elég egy nő, másnak még egy is bőven sok."



- írja a Woody Allen szövege alapján készült Mellékhatások egy nézője az előadásról. Ezt nézheted most meg ingyen a Szkénében, hogy a temesvári Csiky Gergely Állami Magyar Színház produkciójának megtekintése után (további) képet kapj arról hogy hogyan csinálják a határ túloldalán a színjátszást. Bővebb információ itt.
 

mellekhatasok.jpg


A produkció január 23-i előadását nézheted meg ingyen, ha az alábbi kérdést meg tudod válaszolni.

Mi a címe Woody Allen legutóbbi filmjének, amiben Marillon Cotillard és Owen Wilson is szerepel?

***

A megfejtés: Éjfélkor Párizsban (Midnight in Paris). Köszönjük a rengeteg megfejtést, a szerencsés nyertesek: Lóczi Viola és Erős Dóra.

A film címét e-mailben küldd el nekünk (szinhazblog@gmail.com), ha esetleg kommentelni is kedved támad, plz a megfejtést NE írd oda. Az e-mailben a válaszon kívül tüntess fel egy nick vagy igazi nevet, amivel nyertesként szerepelni szeretnél. Az e-mailt január 20-án déli 12 óráig küldd el. A helyes választ beküldők között 2x2 jegyet sorsolunk ki a január 23-i előadásra.

süti beállítások módosítása