Kikötőavatás és tangó-est a Margitszigeten

Június 9-én, szombaton a Színházi hajójárattal a Margitszigetre érkező nézőkkel együtt avatják fel a margitszigeti nagyszínpad szomszédságában épült új kikötőt, melynek keresztelőjét 21 órától argentin-tangó esttel ünneplik meg.

Az új kikötő Szabadtéri Színpad és Víztorony néven a Budapesti Nyári Fesztivál időszaka alatt üzemel, júniustól augusztus végéig. A Színházi hajójárattal érkezők innen néhány perces sétával érhetik el a programok helyszínét, a Margitszigeti Szabadtéri Színpadot és az udvarán álló 101 éves Víztornyot, amely a Jazzy Tower-koncertek és tangó-estek helyszíne.

A Színházi hajójárat menetrendje igazodik a programok kezdéséhez. A különjárat három kikötőből szállítja az utasokat (Vigadó tér, Batthyány tér, Dráva utca) a Szabadtéri Színpad és Víztorony kikötőbe, előadások után pedig folyamatos feltöltéssel indul vissza.

A szervező Szabad Tér Színház és kiemelt partnere, a hajójáratot üzemeltető MAHART PassNave Személyhajózási Kft. szeretettel vár minden érdeklődőt a nyár első igazi szombat estéjén, hogy virággal és pezsgővel közösen avassák fel a megújult hajójáratot és a kikötőt. Az ünnepi hajójárat 19:30-kor indul a Vigadó térről.

tango_k

Az est csúcspontja a 21 órakor kezdődő tangó-est lesz, amelyen Budai László Argentin Tangó Táncszínháza debütál a Víztorony kerengőjében. Az Ízek-színek-érzések című tánc-show és koncert Astor Piazzola tangómeséiből ad ízelítőt.

A szombat esti Tango Time & Milonga-estekre valamint a Jazzy Tower-koncertekre nem kell külön hajójegyet vásárolni. A programjegy a retúr hajójegyet, a welcome drinket és a Víztoronyban látható Visual Art kiállítás és kilátó megtekintését is tartalmazza.

Jegyvásárlás személyesen a Szabad Tér Jegyirodában (1068 Budapest, Nagymező u. 68.) és a helyszínen.

Rendelés telefonon: 06 1 / 37 55 922, E-mail-ben: jegyiroda@szabadter.hu

A hajójáratok menetrendje és online jegyvásárlás: www.szabadter.hu, www.mahart.info

süti beállítások módosítása