Badár Sándor állásinterjúkat vezet a Hegyalja Fesztiválon

Tokaj és Rakamaz július 18. és 22. között több mint fesztiválhelyszín: a tehetséges fiatalok karrierindító bázisa Badár Sándorral és Aranyosi Péterrel. Lapszemle.

badar_sandorA Hegy’ Karriergyárban nem csak, hogy a nyakkendő helyett a hideg Furmint-fröccs a kötelező kellék az állásinterjúkon, de a nagyvállalati munkaadók gyakornoki helyeire és állásaira Badár Sándor és Aranyosi Péter stand up comedysták társaságában pályázhatnak a hegyaljások. Így idén először, az országban egyedülálló módon olyan fesztiválhelyszín nyílik, ahol a fesztiválozók nem csak a nyári bulijukat és a zenés nyaralásukat, de a jövőjüket is biztosíthatják.

 

A fesztivál városi helyszínei, a Paulay Ede Színház, és idén először a Hegy’ről a Völgybe kézműves kiállítás és vásár az országban egyedülálló, különleges fesztiválprogramot kínálnak. 

A színházban a L’art pour l’art Társulat best of műsora és egy egészen különleges, magával sodró, groteszken szórakoztató darab mellett az elmúlt évek Hegyaljáin készült fotókból álló kiállítás is várja az érdeklődőket.

 

További részletek a kultography.hu oldalán .


süti beállítások módosítása