60 év 60 koncert - Pitti Katalin Százhalombattán

Közel egy éve indult útra "60 év 60 koncert" című dal-, opera- és operett-estjének repertoárjával Pitti Katalin operaénekes. 

A Liszt-díjas, Érdemes Művész országos és határon túli turnéjának egyik állomása lesz a Barátság Kulturális Központ színházterme november 3-án Százhalombattán.

Születésnapot ünnepelhetünk szűk családi körben, ismerősök vagy barátok által szervezett meglepetéspartin, csendesen elgondolkodva az eltelt évek történésein vagy vidám társaságban felelevenítve az eseményeket. Pitti Katalin úgy döntött az elmúlt év decemberében, hogy hatvanadik születésnapja alkalmából koncertkörútra indul, és muzsikával, dalokkal, közönségével együtt ünnepel.
A turné számára igazi örömünnep, mert hosszú, nagysikerű pályájának legkedvesebb darabjait mutathatja be. A repertoár igen széles, hiszen az eltelt negyven évben az operairodalom legcsodálatosabb műveit énekelhette itthon és számos külföldi nagyvárosban. 

pitti_katalinFotó: balatonkeresztur.hu

Az állandó programot alkotó darabok mellé igyekszik olyan műveket is választani, amelyeket hallgatói szeretnek, ismernek. Úgy gondolja, minden helyszínen sikerül "egy húron pendülni" közönségével, minden helyszín új élményt, izgalmat jelent számára. A százhalombattai közönség a "Virággal várlak" című est dalaiban gyönyörködhet majd november első szombatján. 
Pitti Katalin az éneklés mellett a tanítást is "szent kötelességének" érzi. Tíz éve adja át tudását különböző intézményekben. Egyik kedves tanítványát, Gion Zsuzsannát a Barátság Kulturális Központba is magával hozza. A dalokat Sándor Szabolcs zongoraművész kíséri.

süti beállítások módosítása