Mondod-e még a szót, szeretlek? - Komédium a Fészekben

Októbertől a Fészek Művészklubban folytatódik V. Kulcsár Ildikó Mondod-e még a szót, szeretlek? című rendhagyó párkapcsolati tréningje, melyben Kádek Heny oldalán a férfi szerepet mostantól férje, Vízy András televíziós műsorvezető alakítja.

Az alkotók ajánlója:

A nézők nevetnek, meghatódnak, bosszankodnak, aztán szép lassan rájönnek, hogy a darab valamennyiünkről szól. Szerelmeinkről, csalódásainkról, hibáinkról, hazugságainkról, tévedéseinkről, pontosabban arról, hogy miként tudjuk egymást boldoggá tenni, vagy a pokol legmélyebb bugyrába taszítani.
Mindenki magára ismerhet, hiszen a jól működő, szeretetteljes kapcsolatok-házasságok sem mentesek az apró önzésektől, csöndes szóváltásoktól, hangos veszekedésektől.

Hogyan viseljük el (szeressük meg) a párunk családját és az általa hozott mintákat? Hogyan éljük túl a gyerekünk kamaszkorát?
Miként osszuk meg úgy a háztartási teendőket, hogy az otthonunk meleg-kellemes fészek maradjon, és ne váljon két hajszolt ember harci terepévé?
Hogyan maradhat (sokáig) a boldogság forrása a hitvesi ágy?
Miként lehet elviselni, hogy a „férfiak mindig mindent jobban tudnak”?

telefonalos_IGP8770s

Az előadás nem oktatja-tanítja a közönséget, nem ad mindenki számára hasznos recepteket, de azt azért sugallja, hogy szeretettel, humorral, iróniával és öniróniával könnyebb elviselni életünk nehéz helyzeteit.

„..Izgalmas volt a rendezői munka a két kiváló emberrel. Az eddigi visszajelzések alapján állítom, hogy örömet szerzünk a közönségnek is. Jöjjenek el, nem fogják megbánni!” – /Czeizel Gábor rendező/

V. Kulcsár Ildikó: Mondod-e még a szót, szeretlek?
Rendhagyó párkapcsolati tréning – egy ülésben

Szereplők: V.Kulcsár Ildikó, Kádek Heny és Vízy András

Helyszín: Fészek Művészklub 1073 Bp.Kertész u.36. (Dob utca-Kertész utca sarok)

Előadások:
2012. november 10. és 22.

december 1. és 13.
Kezdési időpont: 19:30

süti beállítások módosítása