Küzdött az Aglajáért Ónodi Eszter - A DTK Show vendége

Artistanőt alakít új filmjében Ónodi Eszter, aki a szerepért hónapokon keresztül edzette magát a legkeményebb módszerekkel. A színésznő D. Tóth Krisztának mesélt arról, milyen testi és lelki megpróbáltatásokon ment keresztül a hiteles alakítás érdekében.

dtk_show

A DTK Show vendégei az Aglaja színésznői

Ónodi Eszter, az Aglaja című új Deák Krisztina-film főszereplője nagy fegyelmezettséggel alakította hónapokon keresztül testét azért, hogy hiteles legyen az artistanő szerepében. „Tele voltam kék-zöld foltokkal, azt hiszem, senki nem hitte el, hogy nem egy testi fenyítés áldozata vagyok” - idézte fel a forgatás emberpróbáló heteit. Edzésmódszeréről és diétájáról is mesélt D. Tóth Krisztának, a beszélgetést csütörtök este láthatják az M1 nézői.

A DTK Show-ban az Aglaja másik főszereplője, a 11 éves Jávor Babett azt is elárulta, hogy a mamáját alakító Eszternek nem ez volt az egyetlen megpróbáltatás: a színésznőben a kislány tartotta a lelket, amikor egy meglehetősen gyomorforgató jelenetben kellett helytállnia, miközben mindketten küzdöttek az undorral. A csütörtöki adásból az is kiderül, hogyan alakult ki olyan különleges kapcsolat kettejük között, hogy Eszter szinte a lányának érzi Babettet, aki anyának szólítja őt azóta is.

Indiában is vetítették az Aglaját

Ma érkezett a friss hír, miszerint Deák Krisztina Aglaja című filmjét műsorra tűzte az Indiai Köztársaság legnagyobb nemzetközi filmszemléje Goában - tájékoztatta a Magyar Nemzeti Filmalap az MTI-t.

Az A-kategóriás nemzetközi filmfesztivál november 20-án kezdődött, és péntekig tart. Az Aglaja című film keddi díszbemutatóján részt vett Deák Krisztina és Szakács Györgyi, a film jelmeztervezője is.
Az Eszterkönyv és a Jadviga párnája című filmek rendezőjének legutóbbi alkotása valós eseményeket dolgoz fel, egy Nyugat-Európába menekült kelet-európai artistacsalád kálváriáját meséli el. A forgatókönyv, amelyet a rendezőnő jegyez, a fiatalon meghalt, román származású svájci írónő, Aglaja Veteranyi A gyermek a forró puliszkába esett című regénye alapján készült.
Az Aglaja című film nemzetközi premierje az antalyai filmfesztiválon volt, amelyen elnyerte a legjobb film és a Török Filmkritikusok Szövetségének (SIYAD) díját is.

 

süti beállítások módosítása