Különleges szilveszteri műsor az RS9 Színházban

Az RS9 Színház nagyszabású szilveszteri programmal készül köszönteni az Újévet. A társulat kabaréműsorán túl a GEGmenők Stand Up Comedy estek fellépői gondoskodnak a hangulatról svédasztalos, pezsgős vacsora kíséretében.

Apokalipszis MOST néven rendhagyó színházi előadáson vehet részt a közönség a három részes stand up produkció között december 31-én az RS9 Színházban. A GEGmenők csapata immáron állandó fellépője a színház RS 1/9 Kultúrkör Színpadának, s a házigazdával, Bagi Ivánnal ezen az estén sem kímélik a rekeszizmokat.

A svédasztalra kerülő ételválasztékot a legfinomabb pezsgők és borok kísérik, s természetesen nem maradhat ki a menüből a frankfurti leves, virsli, malacsült és lencse sem. Éjfél után hajnalig tartó zenés, táncos mulatság veszi kezdetét. Az este folyamán kisorsolásra kerül egy 50000 Ft értékű tengeri hajóvezetői tanfolyamra szóló utalvány is.

RSfel9_szilveszter_web

A jegyek elővételben 10990 forintos áron, a helyszínen 11990 forintért válthatók. Koktélruhában illetve szmokingban érkezve 9990 forintba kerülnek a belépők.

Jegyek vásárolhatók a 06-1-952-0442-es telefonszámon, továbbá az Interticket országos hálózatában, a www.jegy.hu weboldalon, valamint a helyszínen.

süti beállítások módosítása