Országos Elme - tömeges nagyvizit és diagnózis a Trafóban

December 30-án tartja 10. születésnapi buliját, valamint hagyományos előszilveszterét a Litera irodalmi portál. A Trafóban az ünneplés mellett az ország elmeállapotával is foglalkoznak majd az irodalom neves terapeutái.

A Litera meghívója:

"Milyen ország ez? Milyen az arca?" - kérdezi Esterházy szereplője a Búcsúszimfóniában, s mi volna e kérdés megválaszolásánál mai napság aktuálisabb? A lehetséges válaszok reményében a 10. születésnapját ünneplő Litera összehívja a Trafóba a nemzeti konzultációt, hogy kedves szerzői, a szakma neves terapeutái megvizsgálják az ország elmeállapotát, felállítsák a diagnózist, s a jelenlevő páciensek örömére a terápiára is javaslatot tegyenek. A Litera hagyományos, immár 11. előszilveszteri partija így maga lesz egy tömeges nagyvizit.

Orszagos_elme

Bodor Ádám, Dragomán György, Fehér Béla, Parti Nagy Lajos, Rakovszky Zsuzsa, Spiró György, Szilágyi Ákos, Takács Zsuzsa és Térey János térképezi fel a haza mentális állapotát, Márkos Albert zenei és Vj Unflyable vizuális asszisztenciája mellett, kiállítva a zárójelentéseket. Ennek birtokában a nemzet doktora, drMáriás és a Tudósok zenéjére mulathat reggelig a közönség - ez a kollektív tünetcsoport.

süti beállítások módosítása