2013-ban jönnek a Broadway musicalek

A Broadway legsikeresebb előadásai először érkeznek Magyarországra január és március között, igaz, csak a filmvásznon, a Corvin és Puskin mozi műsorán.

2013-ban a négy legsikeresebb, többszörösen díjazott Broadway musicalt mutatják be Magyarországon először, HD minoségben, eredeti nyelven, felirat nélkül.

Elsőként a JEKYLL & HYDE:  THE MUSICAL-t vetítik. A darab, amelynek világszerte számos feldolgozása látható, új szemszögből mutatja be a jó és rossz harcát. A Knight Rider és Baywatch sztárja, David Hasselhoff e musical címszerepében debütált a Brodway-n, igen szép sikerrel. A musical kétszer lesz műsoron, a Puskin, illetve a Corvin moziban.

jekyllhyde

A második előadás, a 2010-es év legjobb musical-ének választott MEMPHIS, az '50-es évek Amerikájában játszódik. Szívmelengető történet egy fehér rádiós DJ és egy karizmatikus fekete bőrű énekesnő találkozásáról, akik örökre megváltoztatják a zenét. A zeneszerző David Bryan, a Bon Jovi Grammy-díjas billentyűse Tony-díjat kapott alkotásáért.

Memphis

A PUTTING IT TOGETHER a Broadway leghosszabb ideje futó darabja, mely válogatás a zeneszerző-szövegíró Stephen Sondheim humoros és megrendítő darabjaiból - kétszer is vetítik, februárban és márciusban.

PuttingItTogether

A negyedik musical-t, A SMOKEY JOE'S CAFÉ az eredeti, Tony-díjra jelölt szereposztással látható. Jerry Leiber és Mike Stoller közel 40 dala hangzik el a darbban, különböző, ismert Broadway énekesek előadásában.

smokey_joe

ELŐADÁSOK:
Puskin 01.23. Jekyll & Hyde: The Musical
Corvin 02.12. Memphis
Puskin 02.20. Putting It Together
Corvin 02.26. Smokey Joe's Café
Corvin 03.12. Jekyll & Hyde: The Musical
Corvin 03.26. Putting It Together

süti beállítások módosítása