Kecsevecse - új bemutatóra készül az M Studio

Február 9-én, szombaton kerül sor az M Studio legújabb, Kecsevecse című bemutatójára. Az előadást az M Studiónál hagyománnyá vált Rendezd magad program keretében Veres Nagy Attila, a társulat alapító tagja rendezi.

A Dávid Péter által rendezett Születésnap és a Szekrényes László rendezésében létrejött MDV című előadások után most Veres Nagy Attilát ismerheti meg új oldaláról a közönség. Az előadássorozat célja, hogy az M Studio színészei egyénileg, rendezőként is bemutatkozzanak, illetve, hogy a mozgásszínházi elemek felhasználása mellett a saját ötletek és elképzelések is színpadra kerüljenek. 

Az előadás két magányos figura találkozását és előbb kíváncsi, majd kegyetlenségbe torkolló játékát mutatja be. Márton Imola rendezőasszisztens így ír a Kecsevecséről:
Magunk vagyunk. Néha kimenekülnénk önmagunkból. De váratlanul felbukkan egy játszótárs. Játszunk. Bár nem együtt. Egymás ellen. Mintha egy pillanatig együtt is. Aztán valahol elveszünk a játék hevében. Szilánkokra törnek. Ledarálnak. Bábut csinálnak belőlünk. Majd új játszótárs után néznek.
Újra magunk vagyunk.
Kecsevecse plakatA bemutatóra február 9-én este 7 órától a Tamási I, 10-én a Tamási II bérleteseket várják, akik az M Studio bemutatóit a Tamási Áron Színház premier előadásai mellett bónuszként, ingyenesen tekinthetik meg. A szervezők kérik, helyjegyért előzetesen a Városi Szervezőirodában egyeztessenek. 
Az előadás helyszíne az Új Stúdióterem. A bemutatóra a szabadon maradó helyek függvényében a helyszínen lehet jegyet vásárolni.
Az M Studio tájékoztatja a kedves nézőket, hogy az előadás (45 perc) állva tekinthető meg.
További előadás: február 13., szerda, este 7.

süti beállítások módosítása