Rómeó és Júlia - programváltozás

A "Rómeó és Júlia" marad a pécsi Kodály Központban.

A Pécsi Nemzeti Színház igazgatósága sajtóközleménye

 

Tisztelettel értesítjük kedves bérletes közönségünket, hogy Gounod: Rómeó és Júlia című operájának a Pécsi Nemzeti Színházba tervezett előadásait - az április 5-i bemutatót is beleértve - a Pécsi Kodály Központban tartjuk meg.

Az előadások - a február 9-i, nagy sikert aratott bemutató előtti előadáshoz hasonló szcenírozással - a Pécsi Kodály Központ fantasztikus adottságait, egyedülálló akusztikáját és fénytechnikáját maximálisan kihasználva kerülnek bemutatásra.

Reméljük, megértik, hogy nagyszínpadi operabemutatónkat ebben az esztendőben nem a megszokott helyszínen és módon tekinthetik meg, azonban úgy gondoljuk - és a február 9-i előadás sikere is ezt bizonyította -, hogy a Kodály Központ grandiózus belső tere, színpadtechnikája és akusztikája önmagában pótolja a megszokott díszleteket, és a legavatottabb operaértőket is kárpótolja az újszerű előadás.

Bérleteseinket a bérletérvényesítés részleteivel kapcsolatosan személyesen értesítjük, illetve honlapunkon tájékozódhatnak a legfrissebb információkról.

 

 

rme_pcs

Kriszta Kinga és Balczó Péter

(fotó: Körtvélyesi László)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szinhaz.hu/api/trackback/id/tr6011881503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása