Férfi szereplőket keres a Játékszín

A Játékszín Terézkörúti Színház, Agatha Christie műve alapján készült "És már senki sem" c. színpadi bemutatójához professzionális férfi szereplőket keres a 2013-2014-es színházi évadra.


A keresett karakterek:

 

ANTHONY JAMES MARSTON:
kb. 20-30 éves, gazdag család öntörvényű fia, akit nem érdekel mások érzése, szenvedése, önző és gátlástalan, tipikus szépfiú

 

FRED NARRACOTT:
kb. 20-32 éves, hajós, tengerész

Próbakezdés: 2014. január 6.
Bemutató tervezett időpontja: 2014. február 14.
Rendező: Szirtes Tamás

 

n Jatekszin

 

Jelentkezni az alábbi módon lehet: 
Egy portré és egy egész alakos - 1 évnél nem régebbi - fényképpel és elérhetőségekkel ellátott szakmai önéletrajzokat e-mailben kérik eljuttatni a titkarsag@jatekszin.hu címre.

Kizárólag a keresett karaktereknek megfelelő és az elvárt kvalitású, előzetesen kiválasztott jelentkezőknek biztosítanak lehetőséget a bemutatkozásra! 

Jelentkezési határidő: 2013. június 5.

A szereplőválogatás menetéről, időpontjáról a jelentkezések beérkezést követően, e-mail-ben küldenek értesítést. Kizárólag egyetemi, vagy akkreditált képzésben résztvevő, illetve hasonló képzésben színész végzettséget szerzett művészek jelentkezését várják!

A szereplőválogatásra a Játékszínben kerül sor Szirtes Tamás rendező, Németh Kristóf igazgató és Bank Tamás produkciós igazgató vezetésével.


süti beállítások módosítása