Az árvíz miatt csúszik a Margitszigeti Szabadtéri nyitása

Az árvíz-helyzet miatt csúszik a Margitszigeti Szabadtéri Színpad megnyitása. Ezt közleményben tudatta az igazgatóság.

 
A Szabad Tér Színház sajnálattal közli, hogy a kormány és a főváros egyező álláspontja szerint elrendelt magas fokozatú árvízi veszélyhelyzet és a Margitsziget kiürítése miatt kialakult vis maior helyzetre való tekintettel a Margitszigeti Szabadtéri Színpadra meghirdetett alábbi júniusi előadások elmaradnak: Verdi-Wagner nyitókoncert (június 14.), Balkan Fanatik (június 15.), A Szabadság Napja (június 19.), Duna Karnevál (június 21.).

A megváltott jegyek június 6-tól június 21-ig becserélhetők a Budapesti Nyári Fesztivál más előadásaira, vagy visszaválthatók a következő két helyszínen:

- Szabad Tér Jegyiroda (1065 Bp., Nagymező utca 68., Tel.: (1) 301-0147, jegyiroda@szabadter.hu) meghosszabbított nyitva tartással: hétköznapokon 9-19 óráig

- Városmajori Szabadtéri Színpad jegypénztára (1122 Bp., Városmajor hrsz: 6835/17, Tel.: (1) 375-5922 / 123-as mellék) hétfő-péntek 13-19 óráig, szombat-vasárnap 11-19 óráig

A június 19-re meghirdetett Szabadság Napja koncerta Budapesti Fesztiválzenekar közreműködésével egy későbbi időpontban kerül megtartásra. Ennek dátumáról Budapest Főváros Önkormányzata és a Szabad Tér Színház a veszélyhelyzet elmúltával ad tájékoztatást. A regisztrációs jegyek a későbbi koncertre érvényesek.

Az árhullám levonulása az erőjelzések szerint húsz napig is eltarthat, ezért a Margitszigeti Szabadtéri Színpad ünnepi évada a jelenlegi tervek szerint június 28-án, a Spartacus című balettelőadással nyit meg.

A színház köszöni a nézők türelmét, megértését, és a fennálló időszakban folyamatosan tájékoztatja a közönséget az esetleges változásokról.

További információ: www.szabadter.hu

süti beállítások módosítása