Erdélyi jótékonysági turnén a Radnóti Színház

A Radnóti Miklós Színház Bárány Boldizsár című mesejátékával jótékonysági turnéra indul a Szent Ferenc Alapítvány gyermekotthonaiba június 11-től 18-ig.

 

Ezúttal azonban nem a bevételt ajánlották föl az alkotók egy jó ügy javára, hanem gázsijukról lemondva játsszák a Szabó Magda verses regénye alapján készült Bárány Boldizsár című mesejátékot a dévai és a tusnádfürdői gyermekotthonok lakói és a környéken élő gyerekek, családok számára.

 

A dévai és környékbeli gyerekek a helyi művelődési házban, a tusnádfürdői és környékbeli gyerekek a Csíki Játékszínben láthatják az előadást. A produkció zenéjét jegyző Vodku zenekar mindkét városban koncertet is ad a színészek közreműködésével. 

 

baranyboldizsar refoto domolky daniel PRINT 058

Fotó: Dömölky Dániel

 

A Bárány Boldizsár előadása mellett készségfejlesztő-szórakoztató programokkal is készülnek a színház munkatársai. A kicsiket dal- és verstanulásra, közös rajzolásra, meseolvasásra és bábkészítésre várják, a nagyobbak számára varrástanfolyamot, frizura- és sminktanácsadást kínálnak. A társulat célja, hogy az előadásokkal és a kapcsolódó foglalkozásokkal különleges élményt szerezzenek Böjte Csaba kis védencei számára.

A jótékonysági turné létrejöttét a Magyar Fejlesztési Bank Zrt. és a VOLÁNBUSZ Zrt. segítette nagylelkű támogatásával. Segítségüket ezúton is köszöni a Radnóti Miklós Színház!

süti beállítások módosítása