Világnézet - Színészek fotói a Savoya Parkban

Hírességek fotókiállítása címmel ingyenesen látogatható tárlat nyílt csütörtökön a budapesti Savoya Parkban. A bevásárlóközpont folyosóin 16 ismert ember száznál több képen mutatja meg, hogyan látja a világot. A kiállítók között színészek is vannak, például Trokán Nóra és Kovács Lehel. A kiállítás június 23-ig látható. 


Színészek, zenészek és médiaszemélyiségek által készített fotókat láthatnak a következő két hétben a budapesti Savoya Park vendégei. A Világnézet – Hírességek fotókiállítása 16 ismert ember 109 felvételén keresztül mutatja be más kultúrák változatosságát, a szépségeket és borzalmakat, valamint a hétköznapok apró csodáit.

 

trokannora


Hobbinak indult, de egyre komolyabb szenvedéllyé vált a fotózás Trokán Nóra életében. A színésznő több olyan képet is bemutat a Savoya Parkban, amelyeket táncosokról, művészekről készített. A szemet gyönyörködtető portrék egyikén pályatársa, a Kossuth–díjas színésznő, Szirtes Ági látható.

 

UM007067


Nagy-Britanniát közelebb két fotóján Kovács Lehel. A budapesti Katona József Színház művésze, az m1-en futó Munkaügyek című sorozat szereplője kedvesével utazott a szigetországba, ahol elvarázsolta őket a táj szépsége és a pázsit élénksége. A fiatal színész emellett egy párizsi fotóval, valamint a szomszéd éppen vadászó macskájáról készült vidám pillanatképpel mutatkozik be fotósként az ingyenes tárlaton.

 

KovacsLehel Kert

Kovács Lehel: Kert

 

A Világnézet – Hírességek fotókiállítása június 23-ig ingyenesen látogatható a Savoya Park folyosóin a bevásárlóközpont nyitva tartási ideje alatt. 



süti beállítások módosítása