ATELIER 200 - színházi workshopot bemutató kiállítás nyílik

Az ATELIER 200 színházi workshopot bemutató kiállítás nyílik Makkai Bence fényképeiből vasárnap, június 16-án 18.30 órától a Kolozsvári Állami Magyar Színház emeleti előcsarnokában, ahol a Fox In The Box által a workshop ideje alatt készített kisfilmet is levetítik.

 

A megnyitón jelen lesz a civileknek szervezett műhelymunka négy koordinátora: Albu István, Andreea Iacob, Molnár Levente és Sinkó Ferenc, valamint Makkai Bence fotográfus. A kiállítást Visky András nyitja meg.

 

A kiállításmegnyitó után, 20.00 órakor Feorg Büchner: Leonce és Léna c. előadás tekinthető meg Tompa Gábor rendezésében a színház színpadán berendezett stúdiótérben.

 

DSC 5089


Az ATELIER 200 elnevezésű workshopnak, melyet a színészi képzéssel nem rendelkező érdeklődőknek szántak, 2013 március 28-án és 29-én a Kolozsvári Állami Magyar Színház adott otthont. A Bobigny-i MC93 színház által kidolgozott, az Európai Színházi Unió több tagszínházában már megvalósult ATELIER 200 projekt 2012-ben indult el, és mostanáig összesen több mint ezer civil vett részt benne Európa-szerte.

 

süti beállítások módosítása