Nyári bérletakciót hirdet az Átrium

Az idén januártól már teljes üzemben működő Margit körúti teátrum, az Átrium Film-Színház a jövő évadban is sokszínű programmal várja a közönséget.

A felújítás után a Kozma Lajos tervezte gyönyörű bauhaus épület összművészeti befogadótérként üzemel, a színházi előadások mellett kortárs tánc, komoly- és könnyűzene, filmvetítések, hétvégén pedig gyerekműsorok is helyet kapnak a programok között. A külföldi, illetve idegen nyelvet tanuló/beszélő vendégeink angol nyelvű előadásokkal is találkozhatnak. Mindemellett az art deco stílusú előtérben kialakított kávéház reggeltől késő estig várja a vendégeket.

 

atrium
SZABADBÉRLET – 3+2 AKCIÓ

Július 11-ig kedvezményes áron válthatja meg a jövő évadra szóló bérletét!

A bérlet tartalmaz 3 db szabadon választott előadást a következő évad saját produkcióiból, illetve extraként, 2 alkalomra szóló exkluzív részvételi lehetőséget fotóspróbára vagy zártkörű főpróbára. A bérlet ára: 8400,-Ft

(A bérlet a 2013/2014-es évadra érvényes és a honlapon, ill. a műsorfüzetben megadott előadásokon használható fel! A bérlet érvényességét meghosszabbítani, visszaváltani nem áll módunkban. A bérlet névre szóló, és automatikus belépésre nem jogosít, ezért kérjük, hogy időben foglalja le jegyeit. A jegyek a bérletszelvény ellenében az Átrium Film-Színház jegypénztárában vehetők át.)

Minden bérletvásárlónkat, aki a jegypénztárban kitölti az Átrium Baráti Kör jelentkezési lapját, megajándékozzuk egy Szomszédkártyával, amivel a későbbiekben 20% kedvezménnyel válthat jegyet az Átrium előadásaira, illetve 10 % kedvezményt kap az Átrium Kávézó italkínálatából.

ÍZELÍTŐ A JÖVŐ ÉVAD ÚJDONSÁGAIBÓL:

Amerikai komédia – Somogyi Szilárd
Korcsula, Sehova kapuja – Pintér Béla
Mandragóra – Háy János
Nem félünk a farkastól – Réthly Attila
Rejtő összes – Magács László
Shakespeare-mesék – Láng Annamária
Social error – Bodó Viktor
Újravágva – Bozsik Yvette

süti beállítások módosítása