Nyerjen jegyet a Római vakációra!

A Római vakáció augusztus 3-i, szentendrei előadására nyerhetnek jegyet, ha velünk játszanak.

romai vakacio-42

Fotó: Tiszeker Dániel, orlaiprodukcio.hu

 

1953-ban mutatták be a Római vakáció című amerikai-olasz filmet, Audrey Hepburn és Gregory Peck főszereplésével. Hatvan évvel a mozi után ezúttal színpadon látható a közismert szerelmi történet: a színházi változatot az Orlai Produkciós Iroda mutatja be a Szentendrei Teátrummal közösen a szentendrei Városháza udvarán, július 26-án.


A romantikus történet egy hercegnő római kalandjait meséli el. Anna protokolleseményre érkezik az olasz fővárosba, ahol belefárad a sok teendőbe. Az orvos nyugtatót ad neki, ám a hercegnő nem piheni ki a fáradalmakat, hanem az első adandó alkalommal megszökik és beleveti magát a római forgatagba. Egy amerikai újságíró veszi oltalmába a lányt, noha a férfinek fogalma sincs, ki ő. Csak másnap tudja meg, ki töltötte nála az éjszakát. Az újságíró exkluzív sztorit ígér főnökének, és az inkognitóban várostúrázó hercegnőnek megmutatja egész Rómát.


A darab magyarországi ősbemutatóját Pelsőczy Réka rendezi, a hercegnő szerepében Tenki Réka látható, az újságírót Fekete Ernő alakítja. A további szerepeket Hernádi Judit, Cseh Judit, Szikszai Rémusz, Márton András és Nagy Dániel Viktor játsszák. A premier a Szentendrei Teátrum és Nyár programsorozat keretében látható, július 26-án, pénteken. (További előadások: július 27. augusztus 1., 2., 3.)


Játék:


Kérdés: Melyik színház társulatának tagja a darab rendezője, Pelsőczy Réka?
a/ Örkény Színház
b/ Katona József Színház
c/ Vígszínház

 

A helyes választ a megfejtes@szinhaz.hu címre kérjük elküldeni 2013 aug. 01-ig.

Nyeremény: Római Vakáció - 1 x 2 db jegy az augusztus 3-i előadásra
Helyszín: Szentendre, Városháza udvara (Városház tér 1-3.)
Időpont: 2013. augusztus 3. 20:30
(Esőnap: aug. 4.)

 

A nyertesek emailben kapnak értesítést. Jegyeiket az előadás előtt, a helyszínen tudják majd átvenni.

 

süti beállítások módosítása