Jövőre Gál Kristófról készít darabot az AlkalMáté

Megtartotta az AlkalMáté Trupp utolsó Száraz Dénes előadását, ahol kihúzták, jövőre kinek a nevét viselheti új darab.

A Száraz Dénesről szóló produkcióval, a Jurányi Inkubátorházban folytatódott a Színház- és Filmművészeti Egyetemen 2003-ban, Máté Gábor és Horvai István osztályában végzett színészek előadás-sorozata.  

galkristof


Az AlkalMáté Trupp évente sorshúzással dönti el, mely tagjának életéről készítsen új darabot. A 2014-es produkció főhősének nevét is az utolsó előadáson sorsolták ki, a közönség előtt: jövőre Gál Kristófon a sor.

 

Gál Kristófot, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjét négy éven át láthatta a közönség az egri Gárdonyi Géza Színház színpadán, miután végzett Színház- és Filmművészeti Egyetemen 2003-ban. Arról, miért hagyta abba a pályát így mesélt: "Sokat nyomott a latba, hogy egy színész hét estéből hatszor nincs otthon. Amire a gyerekek megérkeznének az iskolából, a színész elmegy dolgozni, éjfél körül hazamegy, hajnali kettő körül el tud aludni, reggel pedig megint csak nem tud úgy részt venni a család életében, ahogy szeretne" - fogalmazott egy interjúban a szóvívő.

orom


Eddig Járó Zsuzsáról (2007-ben), Szandtner Annáról (2008-ban), Kovács Patríciáról (2009-ben), Máthé Zsoltról (2010-ben), Mészáros Mátéról (2011-ben), Péter Katáról (2012-ben) és Száraz Dénesről (2013) készült darab.

 

A Száraz Dénes című produkció képeit itt megtekinthetik.

 

 

süti beállítások módosítása