Négy évszak - Szekeres Adrien zenés show-jával indul a Thália évada

Szeptember 6-án láthatja először a közönség Szekeres Adrien Négy évszak című zenés színházi show-ját, ami egyben a Thália Színház évadnyitó előadása is.


Nem szokatlan dolog színházba vinni a popzenét. Szekeres Adrien és a Thália Színház találkozása is megtörtént már évekkel ezelőtt. Most, 2013 őszén pedig egy új korszak indul, a magyar színpadokon ritkán látott, tematikus zenés-show színpadra állításával - vélik a szervezők.

 

Szekeres Adrien és zeneszerző-producer férje, Kiss Gábor ezúttal olyan szórakoztató estet álmodott meg, amely a négy évszak változása szerint mindig aktuális hangulatban köszönti az előadás vendégeit. Így a visszatérő közönség minden előadáson új dalokkat és színpadi látványvilággal találkozhat.

 

Szekeres Adrien

 

Szekeres Adrien állandó zenekara mellett ezúttal az előadások egyenrangú szereplője lesz a Csillag születik című televíziós tehetségkutatóból megismert Appril Project tánccsoport, akik a megszokott látványos, akrobatikus elemekkel gazdagított koreográfiával kísérik Adrien dalait.

 

"Amikor megálmodtuk, az volt az alapötlet, hogy mindig az évszaknak megfelelő hangulatú előadásokat hozzunk létre. Rengeteg dalom van és sok olyan számot is találok, amit bár nem nekem írtak, nagyon szeretek. Jazz standerdek, sanzonok, popslágerek, amelyek stílusukkal, mondanivalójukkal, dallamvilágukkal segítenek kifejezni, felerősíteni egy-egy évszak hangulatát. Ebben a produkcióban az Appril Projecttel dolgozunk együtt, akikkel egy kicsi mozgásszínházat is viszünk az előadásba. Szándékosan nem a 'tánc' kifejezést használtam" – mondta a show kapcsán Szekeres Adrien.

 

A produkciók aktuális hangulatához kapcsolódóan minden előadáson más és más vendég érkezik majd, és alkalmanként egyéb társművészeti bemutatóknak is helyet adnak az alkotók.





süti beállítások módosítása